Buna ziua,
1. se fac dosare pentru fiecare din solicitarile de avizare
- proiectare - detectie si alarmare
- instalare + intretinere - detectie si alarmare
- continutul lor este cel de pe site -
http://www.igsu.ro/index.php?pagina=aa_conditii -
( la mine, erau la fel amandoua, si la cel de proiectare am pus ambele diplome)
- buletinul de verificare metrologica al aparat de masura TREBUIE sa aiba mentionat in clar etalonarea la marimi electrice - tensiuni 12/24 vdc + 220vac, - curenti 0-10adc, rezistente 100 - 1M ; daca nu le ai te pune sa refaci buletinul metrologic
2. SE RECOMANDA sa ai si un coleg tehnician
3. dureaza intre 30-45 zile calendaristice
( 2 zile transport curier depus dosar cu confirmare de primire +max 5 zile analiza dosar + 2-3 zile refacut dupa specificatii noi aparute peste noapte + max 30 zile de analiza si aprobare + 1-2 zile pana ajungi la ei sa iei hartia - ei nu o trimit cu curier - trebuie sa semnezi ca ai luat hartia de la ei ) - la mine au fost fix 44
4. am fost la ARC - Brasov -
www.arc.ro = nu e reclama, e doar o parere personala
( am comunicat telefonic / email ) - aparat + verificare + transport curier + refacut buletin conform o112/2014 - 450 ron
daca nu le place ceva la dosar, ei da telefon si trimite pe e-mail + posta hartia scrisa/semnata.
daca nu inteleg ceva la dosar, la fel, suna ei.
( preturile de ai pe site - 500 + 500 = avizare proiectare + avizare instalare/intretinere = depuneri separate in cont, cu mentiunea la fiecare pentru ce este )
( daca imi mai amintesc ceva scriu aici )
edit - e bine sa iti pregatesti registrele si draft - de contract / pv - e sezonul de controale si te salveaza de la multe batai de cap
( am avut control de supravegherea pietei in timp de era dosarul la avizat, si au controlat registrele - au mers si la client )