Forum SECPRAL
Luni, 23 Aprilie 2018, 00:56:31 *
Bine ai venit, Vizitator. Trebuie să te autentifici sau să îţi creezi un cont.

Autentifică-te cu numele de utilizator, parola şi precizează durata sesiunii.
Noutăţi:
 
  Pagina principală Ajutor Autentificare   Creează un cont    
Creează un cont - Informaţii necesare
Alege un nume de utilizator:
Folosit doar pentru autentificare la SMF.
Adresa de email:
Trebuie să fie o adresa de email corectă.
Alege o parolă:
Verifică parola:
Verificare vizuală:
Introdu literele afişate în fotografie
Introdu literele afişate în fotografie
Cat indica ora pe ceas?:
Masura suplimentara Anti-Boti
Cat indica ora pe ceas?
Va rugam introduceti ora in formatul 00:00
si rotunjit la 5 minute, de ex 04:25
Prin accesarea acestui forum sunteţi de acord că nu veţi crea mesaje conţinând informaţii false, defăimătoare, inexacte, abuzive, vulgare, care incită la ură, obscene, cu orientare sexuală, ameninţătoare, care aduc atingere dreptului la viaţa privată a individului, care sunt interzise minorilor, sau care intră în contradicţie cu legislaţia internaţională, comunitară sau naţională. Deasemenea, sunteţi de acord că nu veţi crea mesaje conţinând materiale aflate sub incidenţa legii drepturilor de autor decât dacă deţineţi drepturile asupra acestor materiale sau dacă dispuneţi de permisiunea scrisă a proprietarului materialului respectiv. Pe acest forum nu sunt permise mesaje de tip spam, mesaje create cu scopul de a ingreuna accesul utilizatorilor sau personalului administrativ, scrisori în lanţ, scheme piramidale sau cereri frauduloase de ajutor material.

Vă rugăm să luaţi la cunoştinţă faptul că personalul administrativ, SECPRAL COM şi reprezentaţii săi nu pot confirma validitatea mesajelor create de utilizatori. Mesajele create nu sunt monitorizate permanent, iar personalul administrativ, SECPRAL COM şi reprezentaţii săi nu pot fi făcuţi răspunzători pentru conţinutul mesajelor create de utilizatori. Nu garantăm acurateţea, completitudinea sau utilitatea informaţiilor prezentate. Mesajele create reprezintă punctul de vedere al autorului şi nu în mod necesar pe cel al acestui forum, al personalului administrativ, sau al SECPRAL COM şi al reprezentaţilor săi. În cazul în care aveţi obiecţii cu privire la un anumit mesaj, vă încurajăm să notificaţi imediat personalul administrativ al acestui forum. Personalul administrativ, SECPRAL COM şi reprezentaţii săi îşi rezervă dreptul (dar nu are obligaţia) de a şterge sau face inaccesibile, într-o perioadă rezonabilă de timp, mesajele sau informaţiile la adresa cărora au fost ridicate obiecţii. Acest proces nu este însă automatizat şi este posibil să nu se realizeze instantaneu. Această politică se aplică şi asupra informaţiilor conţinute în profilul utilizatorilor.

Răspunderea pentru conţinutul mesajelor create de către utilizatori le revine în întregime acestora. Suplimentar, sunteţi de acord să exoneraţi de răspundere personalul administrativ, SECPRAL COM şi reprezentaţii săi cu privire la şi pentru orice pretenţii şi cheltuieli, inclusiv cheltuieli judiciare, decurgând din accesarea şi utilizarea abuzivă a acestui forum. Personalul administrativ, SECPRAL COM şi reprezentaţii săi îşi rezervă dreptul de a dezvălui identitatea oricărui utilizator (sau orice alte informaţii colectate ca urmare a accesării acestui serviciu de către acel utilizator) în condiţiile în care această acţiune este impusă de către legislaţia în vigoare şi/sau ca urmare a oricăror consecinţe de ordin legal derivând din accesarea acestui serviciu de către utilizator.

În momentul înregistrării aveţi posibilitatea să vă alegeţi un nume de utilizator şi o parolă. Vă sfătuim să alegeţi un nume adecvat şi o parolă de complexitate rezonabilă pentru a preveni furtul de identitate. Identitatea Dvs. ca şi utilizator al acestui forum este dată de către acest nume de utilizator. Prin crearea contului de utilizator pe acest forum vă obligaţi să nu dezvăluiţi parola aleasă vreunei terţe părţi, atât pentru a vă proteja pe Dvs. cât şi pentru motive de validitate a mesajelor create. Deasemenea, sunteţi de acord să nu folosiţi niciodată, sub nici o condiţie, contul de utilizator al unei terţe persoane.

După înregistrarea şi aprobarea contului de utilizator veţi putea să vă completaţi profilul în detaliu. Cade în sarcina Dvs. de a oferi informaţii clare şi complete. Personalul administrativ va şterge informaţii determinate a fi neclare sau vulgare, cu sau fără o notificare în avans, şi îşi rezervă dreptul de a interzice accesul utilizatorilor care încalcă termenii menţionaţi.

Vă rugăm să luaţi la cunoştinţă faptul că la crearea unui mesaj, sistemul înregistrează adresa IP de la care v-aţi conectat şi aţi trimis mesajul, în scopul responsabilizării creatorului mesajului. Deasemenea, forumul poate plasa în spaţiul de stocare intermediar al browser-ului Dvs. un "cookie", un fişier text conţinând câteva informaţii (ca de exemplu numele Dvs. de utilizator sau identificatorul de sesiune). Unicul scop al existenţei acestui cookie este de a memora faptul că sunteţi intrat pe forum. Acest forum nu colectează în mod activ nici un fel de alte informaţii despre Dvs. sau despre calculatorul pe care îl folosiţi.

Creat cu MySQL Creat cu PHP Powered by SMF 1.1.18 | SMF © 2006-2007, Simple Machines
Traducerea în limba română © 2006-2007 www.smf.ro
Validat cu XHTML 1.0! Validat cu CSS!


Joi, 12 Aprilie 2018, 22:03:20