Forum SECPRAL

Discuţii => Diverse - Discuţii libere => Subiect creat de: }}Lucas{{ din Miercuri, 27 Mai 2009, 20:05:49Titlul: Licientiere societate in domeniul sistemelor impotriva efractiei !!
Scris de: }}Lucas{{ din Miercuri, 27 Mai 2009, 20:05:49
Printre documentele necesare licientierii societatii se cer:

* documentele conducătorilor societăţii, constând în: actul de identitate, ultima diplomă de studii şi curriculum vitae, sens în care cel puţin o persoană de conducere va îndeplini condiţia de pregătire de specialitate. Condiţiile de pregătire de specialitate se referă la: calificare dobândită în profil electric (studii tehnice superioare sau medii - fără drept de proiectare) şi specializare în sisteme electronice de securitate (certificat eliberat de un formator autorizat, cu tematică avizată de I.G.P.R.). În plus, persoana respectivă va fi supusă şi unui test cu privire la cunoaşterea legislaţiei în domeniu de inspectoratul judeţean de poliţie competent teritorial, înainte de a se emite avizul.

Despre ce calificari e vorba ,, unde se pot face aceste cursuri ??

Apoi daca va intereseaza si o colaborare cu mine ar fi nemaipomenit. :))
Cu respect LucianTitlul: Răspuns: Licientiere societate in domeniul sistemelor impotriva efractiei !!
Scris de: lex luthor din Joi, 28 Mai 2009, 15:06:36
In prezent, din ce stiu eu, singura "entitate" care poate emite o diploma pe aceasta specialitate (sisteme electronice de alarmare la efractie, antiincendiu, control acces, etc.) este ARTS - Asociatia Romana pentru Tehnica de Securitate care fiinteaza in Bucuresti. Gasiti mai multe detalii pe internet cu o simpla cautare pe google. Veti vedea ca in urma unui curs de cateva zile si bineinteles dupa achitarea unei taxe (care nu e mica) veti putea obtine diploma mult ravnita. Nu comentez aici utilitatea acestui curs care din punctul meu de vedere este complet inutil. Nu dati mail pentru mai multe informatii pe adresa lor pentru ca nu va raspunde nimeni (din proprie experienta). Mai bine sunati la unul din numerele de telefon sau mergeti personal acolo.
Bafta!


Titlul: Răspuns: Licientiere societate in domeniul sistemelor impotriva efractiei !!
Scris de: }}Lucas{{ din Vineri, 29 Mai 2009, 02:35:56
Si e de ajuns acest curs pentru a putea primi licenta pe firma ,, in acel text sunt mai multe cerinte ,, dar nu pot intelege daca e necesara una cel putin sau toate acele calificari !?

Multumesc mult


Titlul: Răspuns: Licientiere societate in domeniul sistemelor impotriva efractiei !!
Scris de: lex luthor din Vineri, 29 Mai 2009, 10:12:34
Nu am idee. De ce nu vorbesti cu ofiterul de politie care se ocupa cu licentierea? Am auzit pe cineva ca a licentiat o societate si a avut nevoie ca Directorul Tehnic sa aiba studii de specialitate (tehnice), asa ca a vorbit cu cineva sa "joace" acest rol. Nu stiu daca era valabil si pentru restul conducerii.


Titlul: Răspuns: Licientiere societate in domeniul sistemelor impotriva efractiei !!
Scris de: Ronin Marius din Vineri, 29 Mai 2009, 22:09:11
Hai ca te ajut eu. Trebuie sa fii inginer cu o calificare care sa tina de domeniul electric, sa ai calificare de tehnician sisteme alarmare (curs facut la ARTS bucuresti). Dupa ce indeplinesti cele doua conditii dai un test scris cu politia, mai exact cu cel care se ocupa de sistemele de securitate. Trebuie indeplinite toate cele 3 conditii. Daca mai ai intrebari te ajut cu placere.