Forum SECPRAL

Discuţii => Echipamente pentru automatizări => Subiect creat de: mihaip din Luni, 27 Iulie 2009, 09:41:30



Titlul: probleme aster
Scris de: mihaip din Luni, 27 Iulie 2009, 09:41:30
buna ziua
am un kit de actionare Aster, in timp au aparut urmatoarele probleme:
1. nu intotdeauna primeste comanda de la telecomanda, la amblele telecomenzi s-a intamplat.
2. dupa ploaie trebuie sa astept cam 10-15 minute si dupa aceeia raspunde la comenzi.mentionez ca apa nu intra in cutia de comanda.

cam care ar fi solutia la problemele mele?




Titlul: Răspuns: probleme aster
Scris de: lex luthor din Luni, 27 Iulie 2009, 10:26:46
Ai verificat tensiunile de alimentare atunci cand nu functioneaza?...


Titlul: Răspuns: probleme aster
Scris de: adyrocks din Luni, 27 Iulie 2009, 14:52:02
problema cu ploia e un indiciu clar !

undeva SIGUR intra apa


Titlul: Răspuns: probleme aster
Scris de: mihaip din Luni, 27 Iulie 2009, 17:45:05
Ai verificat tensiunile de alimentare atunci cand nu functioneaza?...

nu am reusit sa ajung la locatie exact cand facea probleme pentru ca isi revenea.


problema cu ploia e un indiciu clar !

undeva SIGUR intra apa

SIGUR nu intra apa ca nu are pe unde....posibil sa fie variatii ale tensiunii de alimentare si sa se blocheze procesorul?


Titlul: Răspuns: probleme aster
Scris de: adyrocks din Marţi, 28 Iulie 2009, 10:17:56
daca sunt variatii de tensiune si se blocheaza procesorul va sfatuiesc sa aruncati la gunoi respectivul echipament , sa fim seriosi : sa se blocheze procesorul ?
alta cauza posibila (si are legatura si cu ploaia) : variatiile de temperatura ce duc la deformarea unei bobine sa zicem in etajul RF ( asta duce si la o usoara sarire din frecventa)


Titlul: Răspuns: probleme aster
Scris de: lex luthor din Marţi, 28 Iulie 2009, 18:39:00
Si inca o intrebare... Aveti impamantare la echipamentul acela? Am instalat la un moment dat niste echipamente (nu le spun pe nume sa nu fac reclama) care daca nu aveau impamantare, dupa o furtuna mai puternica (ploaie + descarcari sau numai descarcari) se bloca procesorul. Nu trebuia decat oprita alimentarea si repornit echipamentul. Suna cunoscut?...


Titlul: Răspuns: probleme aster
Scris de: mihaip din Marţi, 28 Iulie 2009, 21:37:30
teoretic e legata impamantarea...o sa fac un test sa vad cam ce rezistenta are impamantarea...


Titlul: Răspuns: probleme aster
Scris de: mihaip din Marţi, 28 Iulie 2009, 21:39:53
daca sunt variatii de tensiune si se blocheaza procesorul va sfatuiesc sa aruncati la gunoi respectivul echipament , sa fim seriosi : sa se blocheze procesorul ?
alta cauza posibila (si are legatura si cu ploaia) : variatiile de temperatura ce duc la deformarea unei bobine sa zicem in etajul RF ( asta duce si la o usoara sarire din frecventa)

scuze...dar aici discutam de Aster un echipament printre cele mai bune...


Titlul: Răspuns: probleme aster
Scris de: adyrocks din Marţi, 28 Iulie 2009, 22:04:18
scuze , dar am instalat switchuri cisco de 10000 $ bucata si am avut probleme , lea-m trimis in garantie, nimic nu e 100% doar ca e facu de nush ce firma , eu doar v-am sugerat potentiale cauze


Titlul: Răspuns: probleme aster
Scris de: Franco Frunzetti din Luni, 6 Decembrie 2010, 01:05:35
Elmes, Elmes !!!


Titlul: Răspuns: probleme aster
Scris de: Mihai Ielcean din Duminică, 12 Decembrie 2010, 22:25:23
Elmes - te scoate din orice c... (criza)


Titlul: Răspuns: probleme aster
Scris de: stf din Sâmbătă, 2 Iunie 2012, 11:14:13
Stiu ca e un subiect vechi , dar vreau sa spun ca acest tip de automatizare e cat de cat bun dar legat de partea radio e la pamant. Mi s-a intamplat la mai multe automatizari de acest tip ca procesorul sa nu i-a comanda de la telecomanda. Intr-adevar rezolvarea e cu alt tip de modul radio., dar totusi nu se poate face nimic cu partea radio a acestui tip de automatizare(ma refer la cei care le comercializeaza).In cazul asta, cand se face un deviz trebuie luat in calcul si alt modul radio., cam costisitor nu?