Forum SECPRAL

Discuţii => CCTV şi DVR => Subiect creat de: pyt-calin din Miercuri, 29 Iulie 2009, 09:30:44Titlul: Adaugare HDD la DVR-ul winnertec / Goldeneye
Scris de: pyt-calin din Miercuri, 29 Iulie 2009, 09:30:44
Salut. Am in service un DVR Winnertec cu sistem de operare GoldenEye . Problema este urmatoarea: imaginile sunt stocate pe doua HDD-uri de 250Gb, si doresc sa mai adaug unul de 500Gb, adaugandul pe a acesta am observat ca DVR-ul nu-l foloseste pentru stocare imagini. Problema este ca nu stiu ce setari sa fac in DVR ca sa faloseasca HDD.
   Va multumesc.


Titlul: Răspuns: Adaugare HDD la DVR-ul winnertec / Goldeneye
Scris de: michaisoft din Miercuri, 29 Iulie 2009, 20:46:52
Trebuie sa vă  creaţi "baskets" pe orice HDD. DVR-ul de la Winnertec alocă iniţial fişiere pt înregistrările video, pe care apoi le rescrie.
Daca nu creaţi aceste fişiere (baskets), nu va lua în considerare HDD-ul nou (asta evident după ce l-a văzut Windows-ul si l-aţi asignat/formatat în ControlPanel->Administrative Tools->Computer Management->storage->Disk Management)

In Start->All Programs->DVR->DVR FileSystem  (FSUtil.exe)
    (iniţial    user: test / password: test) 
Se pune bifa la "Use whole space as basket space" si se actioneaza butonul "Make".   
Se pot modifica nr. de "baskets" (bascheţi dacă vreţi) ce implică spaţiul liber rămas pe HDD (sau partiţie), prin acţionarea "Making Baskets Select( # - banda albastră unde puteţi micşora numărul lor faţă de cei sugeraţi).   
Cam asta e ... rulaţi apoi aplicaţia şi va merge....
Baftă!     


Titlul: Răspuns: Adaugare HDD la DVR-ul winnertec / Goldeneye
Scris de: pyt-calin din Joi, 30 Iulie 2009, 13:29:37
Multumesc pentru informatie am sa incerc . HDD este fazut de windows .Am sa intru in DVR-file system sa creez baskets. Intradevar in file system era ca si partitie dar nu era creat. Multumesc pentru sfat.