Forum SECPRAL

Discuţii => Control acces şi pontaj => Subiect creat de: pyt-calin din Duminică, 13 Ianuarie 2008, 13:33:41



Titlul: cantrol acces
Scris de: pyt-calin din Duminică, 13 Ianuarie 2008, 13:33:41
Ma numesc Zavate si am o mica problema. Am C.A pe o usa format din controler kantech si cititor Polaris [pol 2]
am si softul instalat dar nu stiu sa programez cartele.
Va multumesc.


Titlul: Răspuns: cantrol acces
Scris de: mihaip din Duminică, 13 Ianuarie 2008, 23:00:45
ai instalat softul de pe cd?
comunica cu controllerul?
ai setat cititorul in soft?


Titlul: Răspuns: cantrol acces
Scris de: pyt-calin din Marţi, 15 Ianuarie 2008, 21:06:32
softul este instalat .controlerul comunica cu calculatorul. din calculator pot sa schimb starea ex; led pot sa schimb culoarea.problema se pune la cartele . el ar trebui sa mearga cu carduri bancare. eu nu pot sa deschid usa cu cardu.


Titlul: Răspuns: cantrol acces
Scris de: Mihai Ielcean din Miercuri, 16 Ianuarie 2008, 10:10:56
Nu are cum sa mearga cu carduri bancare. Cardul trebuie scris in format wiegand 26 iar cele bancare nu sunt deloc scrise asa.
Cred ca ati ales gresit aplicatia


Titlul: Răspuns: cantrol acces
Scris de: pyt-calin din Miercuri, 16 Ianuarie 2008, 20:41:42
IN ACEST CAZ CE FEL DE READER AR TREBUI SA FOLOSESC PENTRU CARDURI BANCARE , DAR IN ACELASI TIMP SA FIE COMPATIBIL CU KANTECH 100.


Titlul: Răspuns: cantrol acces
Scris de: Mihai Ielcean din Miercuri, 16 Ianuarie 2008, 23:42:24
Nu exista un asemenea reader. Nu stiu ce aplicatie doriti sa faceti dar oricum , nu cred ca veti gasi vreodata un sistem de control acces care sa stie toate cardurile bancare care sunt pe piata. Si daca ar fi nu pot sa-mi imaginezi cum sa tineti baza de date actualizata  ???. Ce aplicatie aveti mai concret?


Titlul: Răspuns: cantrol acces
Scris de: pyt-calin din Joi, 17 Ianuarie 2008, 20:04:56
Am un C.A la usa unui ATM .PE ACESTA USA AU ACCES DOAR CINE ARE CARD BANCAR.


Titlul: Răspuns: cantrol acces
Scris de: Mihai Ielcean din Vineri, 18 Ianuarie 2008, 00:24:00
Aceasta aplicatie se face cu KIT ATM, care permite accesul oricarui card codat pe trakul 2 (din pacate inclusiv cele de metro  :( )


Titlul: Răspuns: cantrol acces
Scris de: pyt-calin din Duminică, 30 Martie 2008, 20:52:17
      Salut. Am un KT 100 care nu comunica cu calculatorul. I-mi clipeste de 4 ori ceea ce inseamna reset. Nu stiu ce sa-i fac.
       Va multumasc.


Titlul: Răspuns: cantrol acces
Scris de: Mihai Ielcean din Luni, 31 Martie 2008, 10:40:38
pe interfata 485 cum clipesc ledurile?


Titlul: COMUNICATIE KT 300 CU LEPTOPUL
Scris de: pyt-calin din Joi, 24 Aprilie 2008, 20:35:38
Salut! Vreau sa stiu de ce nu pot sa comunic de pe leptop cu un kt300. Am interfata de la serial la usb. Am softul istalat pe doua calculatare . Pe calculatorul de la birou comunica cu kt 300 fara interfata direct pe serial , dar de pe leptop nu vrea sa comunice.


Titlul: Răspuns: cantrol acces
Scris de: Mihai Ielcean din Duminică, 4 Mai 2008, 18:42:52
probabil ceva gresit in configuratia entraPass-ului de pe leptop. Eventual incercati si un hardreset la controler.


Titlul: Răspuns: cantrol acces
Scris de: mihaip din Vineri, 30 Mai 2008, 11:21:33
Observatie:
la unele Sisteme Laptop am observat ca portul USB sau SERIAL pur si simplu nu merge pentru comunicatie cu centrale alarma, incendiu, control acces.


Titlul: Răspuns: cantrol acces
Scris de: Mihai Ielcean din Duminică, 1 Iunie 2008, 12:55:05
Observatie:
la unele Sisteme Laptop am observat ca portul USB sau SERIAL pur si simplu nu merge pentru comunicatie cu centrale alarma, incendiu, control acces.
Centralele din seria noua si 4020 v.3.32 up nu merg cu convertoare usb-serial. Centralele mai vechi, 585,1565,832 4010, 4020 v.3.2 si mai jos functioneaza.