Forum SECPRAL

Discuţii => CCTV şi DVR => Subiect creat de: ady din Miercuri, 30 Septembrie 2009, 12:30:54



Titlul: probleme client HI CAP 100
Scris de: ady din Miercuri, 30 Septembrie 2009, 12:30:54
salutare
stiu ca nu este forumul potrivit pentru a pune o astfel de intrebare dar.  tin cont de polivalenta colegilor mei din bransa si va adresez o intrebare .
Am problema cu o conexiune client la o placa de captura hi cap 100 .... adica ma conectez pe server dar dupa cateva ore de functionare imi iese din program se m i se restarteaza serverul .
Conexiunea o fac dintr o retea locala ....


are cineva sa imi dea vre un sfat ?  ma gandeam la un upgrade de soft ....


Titlul: Răspuns: probleme client HI CAP 100
Scris de: lex luthor din Miercuri, 30 Septembrie 2009, 12:41:02
Nu am lucrat cu placi de genul asta dar nu cumva este programata sa restarteze calculatorul la intervale prestabilite? Sau cand are probleme?


Titlul: Răspuns: probleme client HI CAP 100
Scris de: mihaip din Miercuri, 30 Septembrie 2009, 13:02:08
Sunt multe de zis...
in ce stare de functionare e calculatorul? Posibil ca unul din coolere sa nu iti functioneze si se restarteaza, procesorul se incalzeste prea tare, setari de standby, restart dupa ceva ore de functionare
deci verifica hard si soft calculatorul...


Titlul: Răspuns: probleme client HI CAP 100
Scris de: adyrocks din Miercuri, 30 Septembrie 2009, 15:36:47
nu am lucrat cu asa ceva .. dar indiferent ca merge in windows , linux .. uita-te in loguri !
in loguri trebuie sa gasesti macar ceva sa iti dea o idee despre ce se intampla


Titlul: Răspuns: probleme client HI CAP 100
Scris de: sorin din Miercuri, 30 Septembrie 2009, 18:10:49
mi-e să nu iei restart din cauza unui BSOD (dacă serverul e XP) din cauza unei surse/memorii proaste. traficul pe LAN e mare consumator de RAM.


Titlul: Răspuns: probleme client HI CAP 100
Scris de: ady din Joi, 1 Octombrie 2009, 12:13:32
calculatorul nu are nici o problema .
el de altfel se comporta Ok,numai ca fac o conexiune client din retea ......... imi merge 2-3 ore ..apoi mi se blocheaza serverul de monitorizare....iar camerele nu mai inregistreaza .
Daca las calculatorul sa ruleze fara sa ma conectez cu client ............. totul este OK .



Titlul: Răspuns: probleme client HI CAP 100
Scris de: mihaip din Joi, 1 Octombrie 2009, 13:07:57
ce configuratie are calculatorul?


Titlul: Răspuns: probleme client HI CAP 100
Scris de: sorin din Joi, 1 Octombrie 2009, 14:36:03
atunci mă gândesc la un switch unde e conectat PC-ul. la trafic mare se înţeapă portul...


Titlul: Răspuns: probleme client HI CAP 100
Scris de: adyrocks din Joi, 1 Octombrie 2009, 21:00:26
eu ma gandesc la un bug mare si urat la placa respectiva (soft sau hard)
eu as face ceea ce fac  :)    : ii dau draq si le trimit echipamentul inapoi ca defect : da=l draq nu am timp sa pierd timp cu bugurile lor

ca solutie (on topic) : ce scrie in loguri ???? ... am mai zis odata asta , si daca nu stii sa citesti un log prietene , imi pare rau despre tine dar nu poti fi ajutat

da un copy paste la log sa ne uitam si noi


Titlul: Răspuns: probleme client HI CAP 100
Scris de: ady din Joi, 1 Octombrie 2009, 21:05:28
calculatorul este un intel un pic mai vechi , cred ca de prin 2005..... pana acum nu am avut probleme cu ele ...... de fapt el si acum merge f bine ................
Nu trece prin nici un switch .................. mufa se duce direct in rack...... >:(


Titlul: Răspuns: probleme client HI CAP 100
Scris de: michaisoft din Vineri, 2 Octombrie 2009, 08:49:08

Incercati si rularea altor programe mari consumatoare de resurse. Daca apar blocaje si aici, e o problema hardware sau SO.
Eventual incercati accesarea app. client de pe alt PC din retea (curat! fara virusi si fara firewall); poate fi si un bug de soft, desi nu prea cred din moment ce merge 2-3 ore.