Forum SECPRAL

Discuţii => Antiefracţie => Subiect creat de: pgbebi din Sâmbătă, 8 Martie 2008, 22:23:36



Titlul: DSC585
Scris de: pgbebi din Sâmbătă, 8 Martie 2008, 22:23:36
Am incercat sa programez  pc585 pentru a comunica la doua numere de telefon si nu reusesc nici cum .Cine ma poate ajuta . Poate imi spuneti  pasi pe care trebuie sa ii parcurg .Sunt la incepator


Titlul: Răspuns: DSC585
Scris de: lex luthor din Luni, 10 Martie 2008, 12:30:36
Incepi cu sectiunea 160 - nr. de incercari de apelare (se introduc 3 cifre intre 001 si 015), apoi la 301, 302, 303 se introduc primul, al doilea, respectiv al treilea nr. de telefon, la 310 se introduce nr. de cont pentru telefoanele 1 si 3, la 311 nr. de cont pentru telefonul 2. La codurile de raportare nu prea e bine sa umbli pentru ca o dai peste cap, asa ca treci la sectiunea 360 unde se introduce formatul de comunicatie (primele 2 cifre pentru telefonul 1 si 3 iar urmatoarele 2 cifre pentru tel. 2) - recomand DTMF contact ID (optiunea 03), apoi la 361, 363, 365, 367, 368 optiunile 1 si 2 sa fie activate (catre ce telefoane transmite evenimentele). La 370 optiunea 7 se introduc minutele sau zilele dintre 2 teste periodice, la 371 introduci ora si minutul la care se transmite testul periodic (valabil daca testul se transmite o data la 24 ore). La sectiunea 380 optiunea 1 trebuie sa fie activa (activarea comunicatorului) iar la 381 optiunea 7 neaparat sa fie dezactivata (pentru ca centrala sa foloseasca coduri de raportare automate si sa nu fie nevoie sa programezi tu codurile). Cam asta e cu programarea comunicatiei. Mentionez ca am folosit un manual pentru versiunea 2.3 de soft asa ca daca ai o centrala mai veche s-ar putea sa nu se potriveasca cele de mai sus. Uita-te intai la versiunea ei inainte de a incepe programarea sa nu cumva sa faci prostii! ;)


Titlul: Răspuns: DSC585
Scris de: pgbebi din Luni, 10 Martie 2008, 14:00:32
Multumesc mult


Titlul: Răspuns: DSC585
Scris de: pgbebi din Luni, 10 Martie 2008, 15:07:13
Am reusit sa programez centrala insa a aparut o alta problema . Cand apeleaza nr de telefon le apeleaza de mai multe ori chiar daca am programat sa dea un singur apel la telefon ?


Titlul: Răspuns: DSC585
Scris de: lex luthor din Marţi, 11 Martie 2008, 17:48:04
Cate numere de telefon ai programat? Am uitat sa-ti spun. La sectiunea 380, optiunea 6 trebuie sa fie activata daca vrei sa sune alternativ (telefoanele 1+3) adica suna la tel. 1 si daca nu reuseste sa comunice trece la tel. 3. Daca reuseste, nu mai apeleaza tel. 3. Deci va trebui (daca folosesti numai 2 numere de tel. sa pui primul numar la tel. 1 si al doilea la tel. 3). Daca optiunea 6 nu e activata, atunci centrala se va comporta astfel: suna la primul numar, apoi la al treilea indiferent daca reuseste sa transmita ceva la primul sau nu. Deci vei avea o transmisie dubla in acest caz. Bafta!


Titlul: Răspuns: DSC585
Scris de: pgbebi din Miercuri, 19 Martie 2008, 16:59:09
Dar cum se poate pune alte patru partitii pe tastatura ? :o


Titlul: Răspuns: DSC585
Scris de: lex luthor din Sâmbătă, 22 Martie 2008, 21:59:42
Dar cum se poate pune alte patru partitii pe tastatura ? :o
Ce vrei sa spui? Vrei sa partitionezi sistemul si sa folosesti o singura tastatura? Daca e asa mai intai trebuie sa schimbi centrala pentru ca PC 585 nu vede decat o partitie. In cel mai fericit caz poti sa faci o armare partiala (armezi numai zonele perimetrale si ramai in interiorul spatiului protejat).Sorry...


Titlul: Are cineva manualul de instalara de la DSC585H
Scris de: dcsiki din Joi, 11 Decembrie 2008, 21:26:13
Are cineva manualul de instalara de la DSC585H?
Ma intereseaza daca au un cod de instalare cu care sa pot intra sa modific codurile de armare dezarmare.
Am avut un chirias si a schimbat master codul si de aceea.

Multumesc


Titlul: Răspuns: DSC585
Scris de: lex luthor din Luni, 15 Decembrie 2008, 16:17:11
ai incercat cu 5555? Ar trebui sa mearga daca nu a fost schimbat de altcineva. Daca merge, dupa ce ai intrat in programare, intri la sectiunea [007] si tastezi noul cod master...


Titlul: Răspuns: DSC585
Scris de: Mihai Ielcean din Miercuri, 24 Decembrie 2008, 13:51:06
Coduri uzuale la 585, versiuni mai vechi:
2580, 0585, 5555


Titlul: Răspuns: DSC585
Scris de: cosmindaniel din Luni, 19 Ianuarie 2009, 13:10:21
salut;o intrebare:Ce poate sa aiba o centrala 6020 ca arata mereu COMBUS MODULE LOW POWER; dar am montat deja 3 module de realimentare;iar la ultimul montat nu pot sa-l programez;merge dar in momentul cand intru in sectiunea de programare si-mi cere sa-i fac un strap inauntru,dupa ce il fac tot asa ramane si cred ca nu-l vede sistemul.Tin sa mentionez ca este montat chiar langa centrala si alimenteaza toate plecarile de tastatura si pir-ii pina la urmatorul modul.


Titlul: Răspuns: DSC585
Scris de: michaisoft din Luni, 19 Ianuarie 2009, 20:23:20
salut;o intrebare:Ce poate sa aiba o centrala 6020 ca arata mereu COMBUS MODULE LOW POWER

Intrati in sectiunea "Diagnostic" si vedeti mai intai ce modul raporteaza COMBUS LOW POWER.
Pentru modulul ce doriti sa-l inrolati...verificati masa (GND) si apoi incercati sa faceti strap intre Tamper si -AUX centrala.


Titlul: Răspuns: DSC585
Scris de: cosmindaniel din Luni, 15 Iunie 2009, 10:43:59
am rezolvat-o cu inrolatul dar tot am combuc low power pe centrala; adica am doar 11.02Vcc pe +si -;din cate am mai citit ar trebui sa fie peste 12,50Vcc.Cum se poate repara??? stie cineva.???


Titlul: Răspuns: DSC585
Scris de: Mihai Ielcean din Luni, 15 Iunie 2009, 11:24:35
Daca ai module care au fost inrolate pe sistem si acuma sunt scoase, fara a fi stersea, asa se intampla. Centrala ridica alimentarea peste 12V doar dupa ce vede toate modulele.
De asemenea, poate ai probleme si cu prea multe module pe magistrala si ai nevoie de pc6204. Vezi ce consum ai pe magistrala.


Titlul: Răspuns: DSC585
Scris de: cosmindaniel din Luni, 15 Iunie 2009, 12:30:35
deci: primul modul 6204 este lipit de centrala;iar pe tot traseul mai sunt inca 2,daca facem un calcul consumul este de 30mmA*3=90mmA pe magistrala.Tastaturile sunt conectate din module; nu din centrala.Problema e ca tensiunea la bornele combus-ului pe + si - nu mai este peste 11.5Vcc ca sa nu mai vada softul "LOW POWER".Trebuie restabilita tensiunea de peste 12Vcc pe combus dar nu stiu ce o fi ars pe placa sa-l schimb.


Titlul: Răspuns: DSC585
Scris de: michaisoft din Marţi, 16 Iunie 2009, 00:06:11
Trimite placa la secpral pentru depanare (mai ales daca este in garantie!).
Si ca sa fii sigur poti incerca urmatorul experiment:
     1. da jos tensiunea de alimentare (AC si acumulator)
     2. nici un consumator pe +/- AUX
     3. nici un consumator pe Combus
     4. Alimenteaza centrala (fara acumulator fara consumatori, SAUX, Bell sau PGM conectat)
     4. masoara combus si aux in gol
   ---- daca e diferenta (12V AUX 11,5VCombus) nu e prea roz
    5. opreste tensiunea si pune pe combus o singura tastatura apoi reporneste centrala
       daca tastatura raporteaza LOW combus power, 95% e placa defecta
    6. opreste din nou centrala alimenteaza tastatura dintr-o alta sursa (orice sursa sau acumulator de 12V) lasand comunicatia pe combus. Realimenteaza...Daca e acelasi mesaj de low power e 100% placa.

Daca mesajul de low power nu apare pt o singura tastatura ai toate sansele sa o poti rezolva: cupleaza un modul 6204 si programeaza REL1 = Combus Power ce va deveni combus de baza pt celelalte module.

In general mesajul de Low combus este generat pentru unul sau mai multe module din sistem pentru care tensiunea de alimentare din combus nu este suficienta sau diferenta dintre Combus centrala si combus generat de un modul 6204 depaseste 1V.
Pentru a depista modulul(e) aveti la dispozitie functia Diagnostic (*8[cod instalator]->Diagnostic->Ebus Modules) unde vi se va afisa un mesaj de forma
   E     T     LV
   -     -      5        (5 ar reprezenta tastatura nr 5 din sistem si deci vei sti exact ce modul raporteaza de fapt problema!); pot fi mai multe module (1-64 PC6501; 66-95 PC6108 unde 66 ar fi primul modul expander inrolat etc....)- consultati SystemManual undeva pe la sfarsit, sectiunea Diagnostic pentru a vedea alte module.
Stiind exact care sunt modulele cu problema, puteti efectua o analiza privind alimentarea, modul de cablare respectiv distante si sectiuni de cablu....
Succes si asteptam vesti.


Titlul: Răspuns: DSC585
Scris de: cosmindaniel din Marţi, 16 Iunie 2009, 16:58:04
Ok,va foarte multumesc de raspuns;am facut intocmai cum scrie in manual si cum mi-ati spus;asa este pe primul modul de realimentare;adica tensiunea este cu 2,4mai mult pe releul de iesire din modul fata de combus-ul centralei;dar am vazut ca de fapt comunicatia se pierde abia dupa tastatura a 8a.In acest interval am deja 2 module de realimentare 6204.Am schimbat si sectiunea de cablu de la 0,22mm(litat) am trecut la 0,8mm(masiv).Dar pina la urma este de vina centrala;si culmea e ca am mai patit-o o data si am trimis-o si atunci la secpral dar nu stiu ce i-or face ca nu vad nici macar o lipitura noua pe placa,asta dupa ce am comparat o placa noua cu cea veche.cred ca totul se rezuma la procesoare,rescriere eprom.
Oricum multumesc de raspuns si o astept sa vina din service sa vedem diferenta.


Titlul: Răspuns: DSC585
Scris de: Mihai Ielcean din Marţi, 16 Iunie 2009, 16:59:40
La unele centrale nu vedeti nici o lipitura pentru ca se schimba :)


Titlul: Răspuns: DSC585
Scris de: cosmindaniel din Marţi, 16 Iunie 2009, 17:01:41
culmea e ca a venit inapoi la fel cum am trimis-o dar reparata.ca am verificat serialul de pe placa


Titlul: Răspuns: DSC585
Scris de: Mihai Ielcean din Marţi, 16 Iunie 2009, 22:44:17
Fara sa fac referire la nimeni si la nimic, pot sa va spun ca aprox. 50% din echipamentele trimise in service nu au nimic, ci doar erori de programare/instalare.
La centralele de efractie se intervine doar la sursa si la periferice, in rest, nelipsitul hardware reset si verificare de programare.
In plus, colegii mei au scule destul de bune si de multe ori nu se vede interventia. Pistolul si ciocanul de lipit e destul de rar folosit. In general se utilizeaza aerul cald.

succese...


Titlul: Răspuns: DSC585
Scris de: michaisoft din Joi, 18 Iunie 2009, 00:05:27
E foarte probabil sa fie o dudă si pe magistrala Combus... Pana vine centrala se poate verifica, sau o analiza pe o schema bloc cu module si consumatori...
Cam ciudat ca vorbim de 6010 pe un topic de 585......


Titlul: Răspuns: DSC585
Scris de: Mihai Ielcean din Joi, 18 Iunie 2009, 06:17:56
am prins extremele  ;D


Titlul: Răspuns: DSC585- intrebare
Scris de: JOHNY din Miercuri, 24 Iunie 2009, 19:13:58
buna ziua
vreau sa montez pe o centrala pc 585 2 detectori de fum,
problema este ce detectori, cum se leaga si cum se definesc din programare zone de foc ?
va multumesc


Titlul: Răspuns: DSC585 conectare detectori de fum la pc 585
Scris de: ats din Joi, 25 Iunie 2009, 20:46:26
poti folosi detectori de fum IN338-4H care i poti conecta in 2 moduri la centrala de efractie :

1)     Zx          Com
         |             |
         |             |
         ^            |
        |  |5.6K     |
        |  |           |
         ^            |
          |            |
          |            |
          |            |
       -----------------
       | NC          Com |
       |                     |
       |   Det.de fum    |
       |                      |
       |                      |
       ------------------


2)      Zx                              Com
         |                                  |
         |                                  |
         ^                                 |
        |  |5.6K                         |
        |  |                               |
         ^                                 |
          |   / ---<   5.6K   >--- \ |
          | /                            \ |
          |/                              \|
       ---------------------------
       | NC                       Com  |
       |                                   |
       |              Det.de fum      |
       |                                   |
       |                                   |
       ----------------------------

Acest tip de detectori au pe placa un jumper prin care selectezi NC sau NO


Titlul: Răspuns: DSC585
Scris de: Mihai Ielcean din Joi, 25 Iunie 2009, 22:56:08
Zonele de incendiu se cableaza intotdeauna single eol si intotdeauna pe NO nu pe NC. Schemele de mai sus nu sunt OK.


Titlul: Răspuns: DSC585
Scris de: ats din Vineri, 26 Iunie 2009, 09:48:26
oki...asa o fi daca spune domnu M.Ielcean. dar schema de mai jos ne arata conectarea pe o zona dintr-o centrala de efractie a unui element (oricare ar fi el). Daca la efractie se conecteaza pe NO atunci zona aceea va fi forever deschisa. La centralele de incendiu intr-adevar detectorii de fum si butoanele de incendiu se conecteaza pe NO.


Titlul: Răspuns: DSC585
Scris de: michaisoft din Vineri, 26 Iunie 2009, 10:47:38
Votez cu dl. M. Ielcean!
Rezistenta se pune in paralel,centrala va vedea 5K6, iar in alarma zona respectiva va fi scurtcircuitata de contactele releului. Zona se programeaza ca tip "08" - Standard Fire.
Cu single EOL ai avea o sansa (depinde de detectorul de fum daca permite NC) dar nu vei putea sa o programezi ca zona de "Fum"; cel mult 24H.
Cu DEOL NICIODATA!
E vorba de cum se comporta centrala pt o zona definita ca "zona de fum".
Cam are dreptate....oricum eu personal apreciez desenele...a luat ceva timp....
Succes!


Titlul: Răspuns: DSC585
Scris de: ats din Vineri, 26 Iunie 2009, 11:31:20
merge si cu a doua schema ! nu ma contrzic cu voi...dar am probat si merge. si exista centrale care nu au zona de foc...si am pus ceva de genu 24hour alarm...


Titlul: Răspuns: DSC585
Scris de: michaisoft din Vineri, 26 Iunie 2009, 11:48:44
Da. Nimeni n-a spus ca nu merge...
 Numai ca JOHNY intreba
Citat
buna ziua
vreau sa montez pe o centrala pc 585 2 detectori de fum,
problema este ce detectori, cum se leaga si cum se definesc din programare zone de foc ?
va multumesc
Nu va merge ca zona de incendiu pt centrala pe care o are.
Va fi pur si simplu o zona de 24H. Asta e tot...


Titlul: Răspuns: DSC585
Scris de: Mihai Ielcean din Vineri, 26 Iunie 2009, 13:14:33
Citat din biblia instalatorilor (manualul de instalare ;D):
"NOTE:Any zone programmed for Fire or 24 Hour Supervisory
must be wired with a single End of Line (EOL) resistor regard-
less of the type of zone wiring supervision selected for the
panel (section [013]: [1] -[2]). See 5.2 “Zone Programming” on
page 15
"
"NOTE: Do not use DEOL resistors for Fire zones or 24 Hour
Supervisory zones. Do not wire Fire zones to keypad zone ter-
minals if the DEOL supervision option is selected.
"

Deci, EOL, nu DEOL.
Centrala daca vede linie deschisa (rezistenta infinita) genereaza FireTrouble nu FireAlarm.
In plus, daca nu o definiti de incendiu, centrala nu stie automat sa activeze comanda de reset senzori la tastarea codului.
Va recomand (dar oricum, faceti cum doriti) sa cablati single EOL si pe NO.
Daca doriti o instalare profesionala, mai puneti si un releu pe alimentarea senzorului iar contactele NO ale releului le inseriati cu un rezistor 5k6 si impreuna in paralel pe contactele NO ale senzorului de fum.

Bafta


Titlul: Răspuns: DSC585
Scris de: alex din Sâmbătă, 27 Iunie 2009, 15:24:08
Chiar nu am intzeles legarea releului pe alimentarea detectorului..........avetzi o schema ceva ..........sa imi dau si eu seama cum se leaga mai exact un detector de fum pe o centrala de efractie........


Titlul: Răspuns: DSC585
Scris de: adyrocks din Sâmbătă, 27 Iunie 2009, 18:09:10
sa clarificam :
detectori de fum : exista 2 tipuri dpdv al conexiunilor : pe 2 si pe 4 fire

df pe 4 fire au alimentare plus un releu NC -- se conecteaza la centrala alimentare + zona (2 fire ale releului , eventual inseriate daca sunt mai multi ) exact ca la PIR , zona se programeaza 24h , fire (functie de centrala)

df pe 2 fire -> principiul de functionare : detectorul are doar + si - (alimentarea) , semanlizarea alarmei se face prin asa zis "soc de curent" adica in momentul alarmei detectorul conecteaza INTERN un rezistor paralel pe alimentare crescand astfel consumul de curent -> la acesti tip de detectori nu exista nicio schema magica de conectare la o centrala de efractie , se foloseste adaptor de la 2 fire la 4 fire ,acest adaptor detecteaza cresterea (saltul) de curent si anclaseaza un releu care se leaga pe zona ca si la PIR (NC eol )

daca aveti mai multi detectori pe 2 fire (sau butoane) ii conectati in paralel!!!!!! pe adaptorul 2 la 4

daca aveti mai multe zone folositi mai multe adaptoare 2 la 4

daca doriti mai multe detalii ... nu ezitati sa ma contactati : YM: ady01_2000





Titlul: Răspuns: DSC585
Scris de: sorin din Sâmbătă, 27 Iunie 2009, 21:22:34
Chiar nu am intzeles legarea releului pe alimentarea detectorului..........avetzi o schema ceva ..........sa imi dau si eu seama cum se leaga mai exact un detector de fum pe o centrala de efractie........
nu vreau să fiu sarcastic, dar un manual de 585 ai încercat?


Titlul: Răspuns: DSC585
Scris de: alex din Sâmbătă, 27 Iunie 2009, 21:59:41
Nu este vb de a fi sau a nu fi sarcstic, dar nu am intzeles faza aceea : pt a fi mai profesional se mai pune inca un releu pe alimentarea detectorilor.......................


Titlul: Răspuns: DSC585
Scris de: michaisoft din Sâmbătă, 27 Iunie 2009, 22:34:21
Probabil ca s-a gandit să se genereze cumva "Trouble Fire", dacă se scoate senzorul de fum din circuit...(releul nu va mai fi alimentat, centrala nu mai "vede" 5K6). Mie insa mi se pare, că asa va da un pic de "Trouble" la reset.


Titlul: Răspuns: DSC585
Scris de: michaisoft din Sâmbătă, 27 Iunie 2009, 23:05:39
...sau cred ca e vorba de asta:

(http://i43.tinypic.com/v2w8eb.jpg)


Titlul: Răspuns: DSC585
Scris de: sorin din Duminică, 28 Iunie 2009, 06:45:02
acel releu cu rezistenţa de alarmă pe el "acoperă" situaţia în care din diverse motive nu mai există +12vcc şi GND pe cablul de semnal către detector, iar ieşirea de semnalizare a detectorului nu îşi schimbă starea la dispariţia tensiunii de alimentare.
se cheamă că eşti "mai profesionist" dacă prevezi cât mai multe dintre situaţiile posibile ce pot apărea.


Titlul: Răspuns: DSC585
Scris de: michaisoft din Duminică, 28 Iunie 2009, 11:21:34
"...With the relay energized, the relay contacts are closed and the zone is normal.
    If the power is lost, the relay de-energizes, the contact open and zone trouble is initiated..."

So, releul si rezistorul fiind capat de linie, orice senzor ce va fi scos din circuit va intrerupe atat alimentarea cat si circuitul zonei aferente (pt o cablare corecta, senzori 4F). Se va genera "Trouble Fire", evident daca zona e programata corespunzator. Practic se protejeaza linia pt. cazul in care persoane neavizate vor incerca sa elimine un senzor din circuit (trouble si fara releu), respectiv lipsa tensiunii de alimentare pe linie (monitorizata de releu).

Acelasi caz de "relay de-energizes...contact open", se va produce si la RESET!
Si...pt ca nu am testat chestia asta si nici n-am de gand, ca sa fiu mai exact..Intrebarea corecta ar suna asa:
  "Zona definita ca Standard Fire NU este supervizata pe timpul resetului?"
pt. ca in acest caz ar fi timp de spart toate sticlutele la butoane! ;D
(asta ar fi o problema "mai profi" de rezolvat)

Probabil ca nu, in aceste conditii.


Titlul: Răspuns: DSC585
Scris de: Mihai Ielcean din Duminică, 28 Iunie 2009, 12:02:23
Nu cred ca genereaza fire trouble pe perioada resetului. Sunt ferm convins ca DSC a gandit bine treaba asta. Oricum, incercam saptamana care vine si va anunt.


Titlul: Răspuns: DSC585
Scris de: michaisoft din Duminică, 28 Iunie 2009, 14:58:44
 Pt. că mă rodea curiozitatea...., am programat o zonă Fire pe un 585, am dat ResetSenzor(command Output2 - reset *72)
 apoi am scos EOL de pe zona respectivă cca. 3s ( 3s < timp reset ), si intr-adevar nici tastatura, nici bufferul de evenimente intern nu au sesizat "trouble".
Am repetat experimentul cu scurtcircuitarea rezistorului pe timpul resetului (simulare alarma incendiu), si...surpriza; alarma a fost sesizata imediat! (deci nu mai sparg sticlutele la butoane!)   

Concluzie: Intr-adevar s-au gandit cei de la DSC cand au proiectat sistemul (aviz celor care nu agreeaza DSC), desi eu mai am retineri vizavi de tipul "Panic" unde as fi dorit măcar pe PGM o Optiune sau o iesire de SilentOutput(Flash or Bell); Ramane de testat pt cine vrea cu un comunicator către un dispecerat, dar mai mult ca sigur nu va raporta defectiunea pe timpuul resetului (bufferul intern este cel mai complet dpdv al evenimetelor inregistrate) si evident cu un releu conectat ca in schema recomandata de producatori (timp EOL dezactivat = Timp reset)

Asadar, pt cei care indragesc f.f. mult hardware-ul si conectează alimentarea DF-urilor din AUX sau alta sursa, folosind un buton pt Reset Senzor (pt că am avut această surpriză), si e vorba de un sistem cu cel putin 20 de elemente incendiu, i-ati "spart" pe băietii de la dispecerat, pt că doar pt *72 (ma rog, mai era si *4 pt care nu stiu ce centrala) nu se va transmite "trouble", pt. reset manual insă, vor fi transmise Defectiuni pt fiecare zonă programată ca "StandardFire"
(http://i44.tinypic.com/2u9mtz8.jpg)

***Armare si Panica Tastatura pt a repera mai usor evenimentul.


Titlul: Răspuns: DSC585
Scris de: JOHNY din Duminică, 28 Iunie 2009, 15:34:19
va multumesc tuturor pentru documentatia legata de montarea detectoarelor de fum .
va salut
cu respect johnyyy


Titlul: Răspuns: DSC585
Scris de: Mihai Ielcean din Duminică, 28 Iunie 2009, 17:45:51
Pentru SilentOutput, e de studiat optiunea 10 la PGM - System Event, unde se poate selecta ulterior care evenimente:
1.Burg. Evnt.
2.Fire Evnt.
3.Panic Evnt.
4.Med. Evnt.
5.Supv. Evnt.
6.Priority Evnt.
7.Holdup Evnt.
8.Follows Timer(DNU)

Din cate imi aduc aminte acum 10 ani functiona OK.  ;D


Titlul: Răspuns: DSC585
Scris de: michaisoft din Duminică, 28 Iunie 2009, 19:44:56
Da sunt de acord. La 585. Insa eu voiam ceva de genul asta pt un 4020 si nu am gasit la momentul ala (ceva ani in urma) nici o solutie.
Din cate imi amintesc tipul Panic la 4020 nu reusea sa activeze PGM, si imi trebuia intr-o locatie unde dormeau toti (director, agent paza si evident cei de la dispecerat).
Oricum nu mai conteaza, dar pt viitor...cine stie...
Multumesc pt raspuns, si..mi-a scapat mie la 4020?


Titlul: Răspuns: DSC585
Scris de: Mihai Ielcean din Duminică, 28 Iunie 2009, 22:29:42
Cred ca da ...  ;)
La Maxsys ai Holdup Output ...
Se activeaza la zone de tip 24hr holdup -- si e silentios


Titlul: Răspuns: DSC585
Scris de: michaisoft din Duminică, 28 Iunie 2009, 23:01:16
Stiu, dar nu vreau Holdup ci Panic.
Asa au cerut cei de la dispecerat (la vremea aia).
E vorba de codurile transmise  Panic     120(CID)   PA(SIA)
                                         Holdup   122(CID)   HA(SIA)
Alta rezolvare.


Titlul: Răspuns: DSC585
Scris de: Mihai Ielcean din Duminică, 28 Iunie 2009, 23:08:06
Varianta A:
Manual CID
Programat la manuta tot comunicatorul, la codul zonei programat 2A
Varianta B:
Educat dispeceratul


Titlul: Răspuns: DSC585
Scris de: michaisoft din Luni, 29 Iunie 2009, 00:00:57
Varianta A
Nu s-a meritat. Pierdeam timpul aiurea ca să le aprind un beculetz.

Varianta B
N-am avut cu cine discuta...

Asa că i-am lăsat să doarmă...
Mă rog, asta e o problemă mai veche, să o lăsăm asa....


Titlul: Problema cu DSC585
Scris de: BlackEvil din Joi, 10 Septembrie 2009, 16:18:26
Buna.
Am si eu o problema cu o centrala DSC PC585, si anume:
cand ramane fara alimentare (fara acumulator si fara transformator), se pierd toate setarile, mai bine zis RESET.
Oare care ar fi problema?

Centrala nu e noua.


Titlul: Răspuns: DSC585
Scris de: adyrocks din Vineri, 11 Septembrie 2009, 14:38:21
e defecta doar ceasul se reseteaza in cazul asta


Titlul: Răspuns: DSC585
Scris de: BlackEvil din Vineri, 11 Septembrie 2009, 15:06:53
Oare ce s-a defectat? Ar fi posibila o reparatie?