Forum SECPRAL

Discuţii => Control acces şi pontaj => Subiect creat de: pyt-calin din Vineri, 16 Octombrie 2009, 10:39:47



Titlul: STARWATCH
Scris de: pyt-calin din Vineri, 16 Octombrie 2009, 10:39:47
Salut. Am instalat programul Starwatch pe laptop pentru control acces icon 100 . Problema este ca mu am comunicatie cu Icon-ul din cauza portului. Starwatch-ul comunica pe portul 1, iar eu la laptop am porturile 2,4,6 .As dori daca poate cineva sa-mi spuna daca se poate schimba portul din program Starwatch si cum. As vrea ca in loc de portul 1 sa fie 6.


Titlul: Răspuns: STARWATCH
Scris de: michaisoft din Vineri, 16 Octombrie 2009, 13:14:50
Mai usor e sa se faca asignarea COM6 peste COM1 in Windows. Astfel vor rula toate aplicatiile care utilizeaza COM1 si nu au posibilitate de selectie port.
ControlPanel->System->Hardware->DeviceManager->Ports  click dreapta pe COM6 (de ex.) si selectare Properties->PortSettings->Advanced si se alege COMPortNumber=COM1   OK.

La app. StarWatchDualPRO se poate face selectia COM-ului in SetUp->LoopDefinition: ADD
   LoopNo
   CommunicationType   Serial Com...
   ...
   ...
   ComPort (unde se poate selecta COM6 (de ex.)
   SAVE

Bafta