Forum SECPRAL

Discuţii => Interfonie, videointerfonie şi yale => Subiect creat de: tomy2sm din Luni, 19 Octombrie 2009, 21:35:50



Titlul: Interfon radio
Scris de: tomy2sm din Luni, 19 Octombrie 2009, 21:35:50
Buna. As avea nevoie de un interfon radio pentru 2 familii (un post exterior cu doua butoane prin care sa accesez separat doua apartamente+actionarea unei electroiale). O problema ar ma fii faptul ca postul exterior trebuie montat intr-un stalp din metal care ar putea ecrana.
Daca are cineva o idee rog sa ma ajute.


Titlul: Răspuns: Interfon radio
Scris de: adyrocks din Luni, 19 Octombrie 2009, 22:49:48
ecranarea se rezolva usor , faci cumva sa scoti un firicel de antena afara , eventual dai o gaura


Titlul: Răspuns: Interfon radio
Scris de: tomy2sm din Joi, 22 Octombrie 2009, 19:26:45
As avea nevoie de o marca si un  model de interfon radio pentru 2 familii (post exterior cu doua butoane).


Titlul: Răspuns: Interfon radio
Scris de: mihaip din Joi, 22 Octombrie 2009, 21:25:50
consulta lista de preturi te rog....


Titlul: Răspuns: Interfon radio
Scris de: tomy2sm din Duminică, 25 Octombrie 2009, 20:24:59
Ce experienta aveti cu interfonul radio de la Commax (WDP-180D, WDP-180DS, WDR-2GD)?


Titlul: Răspuns: Interfon radio
Scris de: mihaip din Luni, 26 Octombrie 2009, 11:24:41
eu nu am montat interfoane wirelless..intrebare de ce vrei sa montezi wireless?..
din cate vad in documentatie la postul exterior trebuie sa tragi un cablu de alimentare pentru tensiune de 12V/300mA si de la post la yala un cablu de comanda


Titlul: Răspuns: Interfon radio
Scris de: adyrocks din Luni, 26 Octombrie 2009, 20:02:01
de acord cu mihaip , wireless ramane o solutie de urgenta cat timp oricum trebuiesc alimentari de curent ...... deci daca tot tragi curentul poti duce si restul ...

ca idee tot ce e wireless de la senzori , interfoane pana la apn-uri si camere video inca nu se compara cu cablarea dpdv al fiabilitatii , dependabilitatii etc...


Titlul: Răspuns: Interfon radio
Scris de: tomy2sm din Marţi, 27 Octombrie 2009, 19:18:22
Am nevoie de wireless pentru ca cineva a cablat un interfon dar firele sunt prea subtiri pentru distanta dintre postul exterior si cel interior. Ulterior am reusit sa schimb doar firul care vine pt. yala iar pe cealalalta nu am cum.


Titlul: Răspuns: Interfon radio
Scris de: vegasys2k din Miercuri, 28 Octombrie 2009, 12:05:50
Varianta cu WDP-180D+WDR-2GD e OK,daca nu ai alta solutie.Iti trebuie doar o doza de 150/150mm in zona portii in care sa tragi un cablu pentru 220V,un cablu de la postul exterior si unul de la yala electrica.
In doza mai pui si o sursa stabilizata banala de 12V(o faci iute cu un 7812,4 diode si 2 condensatoare) pentru alimentarea postului exterior.Te orientezi si in functie de yala folosita(AC sau DC).

Sanatate