Forum SECPRAL

Discuţii => Antiefracţie => Subiect creat de: xaomer din Joi, 24 Decembrie 2009, 12:08:09



Titlul: Failure to communicate!
Scris de: xaomer din Joi, 24 Decembrie 2009, 12:08:09
Salut,
Am o mica intrebare...la sistemul meu am setat sa ma sune pe 2 numere de telefon....in mod ''residantial dial''. Daca am alarma...si ma suna....deoarece stiu numarul de telefon....inchid. Insa imi ramane mereu pe tastatura...eroarea ''4'' Failure to comunicate'' (si deci implicit si ledul ''System'' pe galben).
Cum pot scapa de acest mesaj....dorind insa sa nu raspund la telefon cand ma apeleaza centrala ci doar sa ii inchid?

Multumesc!


Titlul: Răspuns: Failure to communicate!
Scris de: vegasys2k din Joi, 24 Decembrie 2009, 15:25:13
Salut,xaomer
Cred ca problema ta este de tipul "RFM" adica "REED THE FU..ING MANUAL" sau cum ar zice maestrul Ielcean(sa traiti si Sarbatori Fericiti !) "RFMVW" adica "REED THE F..ING MANUAL VERY WELL".
Desi nu specifici despre ce sistem e vorba,sa admitem ca este PC585,desi cred ca e valabil si pentru celelalte.
La pag.20,coloana 2,la Residential Dial vei gasi raspuns la intrebare,cu mentiunea ca trebuie neaparat sa raspunzi la apelul primit.Este,cred o problema cu reteaua Orange insa,pentru ca aici,chiar daca urmezi instructiunea din manual,tot vei avea "FTC".De ce in Orange,te va lamuri maestrul Ielcean.Ramin la parerea ca Residential Dial e o alt :Dernativa cam subtire.
De ce nu incerci un BENT-SMS sau GSM pager 3 de la Tell?javascript:void(0);


Titlul: Răspuns: Failure to communicate!
Scris de: xaomer din Joi, 24 Decembrie 2009, 21:03:43
Te salut!
Raspunsul tau (sau al oricui o fi)...RTFM... nu ma impresioneaza.
E doar o jmechereala tinereasca de bon ton poate...destul de nepoliticoasa insa...si in mod sigur neavenita aici dupa cum vei constata :)

Sunt un end-user,un beneficiar, deci nu sunt instalator, nu caut tehnici secrete de manipulare ale acestor sisteme sau stiu eu ce alte avioane, ma intereseaza de multe ori chitibusuri mici de utilizare din dorinta de  a profita la maxim repet ca utilizator de aceste sisteme de avertizare efractie.

 - intradevar nu am specificat modelul in primul post din motivele pe care le-ai mentionat..am avut impresia ca sunt la fel. Am insa o centrala DSC 1616..tastatura PC1555 care a venit cu un manual de instalare PC1616/PC1832/PC1864 in engleza...si cu un manual de utilizare la fel.Cumparata de la Secpral. Si ma voi referi concret la acestea!
Si pentru ca tu te erijezi in a fi profesorul meu...cel care ma trimite la citit....si cum banui ca cunosti si aceasta centrala...eventual ai manualul ei te rog sa imi raspunzi la urmatoarele:
- mentiunea ta...''trebuie neaparat sa raspunzi la apelul primit'' ... nu o vad mentionata nicaieri in manual. In cazul in care ma insel te  rog sa imi spui unde sa o caut. Daca asta ai invatat din proprie experienta dupa ce ai dat de cateva ori cu capul in pragul de sus....este problema ta. Eu ma prefer sa invat din  manual.
- la DSC 1616 ...la Apedix D...la eroare FTC spune ca nu a putut fi contactat dispecerul. Care dispecer ? Ca sunt pe mod residential dial ... (or fi gresit canadienii? exclus...probabil ca nu citesc din nou eu bine...cred ca trebuie sa reiau abecedarul)
- mai mult chiar....te rog sa imi indici...unde anume in acest manual este scris ca la modul residential dial....(sau la oricare altul) trebuie sa raspund la telefon...sa apas o tasta...din coloana stanga...sau dreapta...sau etc.....sa astept un raspuns etc (or fi uitat canadienii de data asta? exclus...probabil am sarit eu randurile cu pricina musai tre sa imi iau si niste ochelari mai puternici care nu citesc din 2 in 4...)
Te astept cu nerabdare sa imi indici punctual numarul exact al paginilor unde trebuie sa citesc despre toate astea profesore!!!
 
 Ca fapt divers....nu inteleg de ce trebuie sa confirm eu cu o tasta
 ....ca apoi centrala sa imi dea ton de alarma...cand de fapt dupa apel eu ar trebui mai degraba sa ascult un ton de alarma...asta daca chiar vreau sa fac distinctia dintre un apel obisnuit de la cineva si un apel de la alarma.
Mai mult decat atat...alarmele mi se reseteaza la o armare dezarmare....pe cand acest mesaj de eroare imi ramane pe tastatura pana la judecata de apoi (aka o alarma confirmata). Nu mi se pare normal.
 E putin probabil zic eu ca la ora 2 noaptea cand sunt la munte sa ma sune  pe mobil telefonul de acasa si eu sa vreau sa raspund. Nu de alta..dar familia e toata cu mine...si casa e armata.Si nu stiu cine ar vrea sa ma sune. Poate hotu'!

Optiunea cu un un dispozitiv special...(cu sms sau etc) imi este inutila....eu dorind sa imi simplific utilizarea echipamentului....nu sa o complic.

Seara buna si Sarbatori Fericite!
:):):)


Titlul: Răspuns: Failure to communicate!
Scris de: sorin din Joi, 24 Decembrie 2009, 22:50:12
pagina 39, manualui de referinţă.
nu poţi să reinventezi tu roata. centrala aşa funcţionează şi cu asta basta.
centrala este destinată monitorizării de către un dispecerat. residential dial pe telefonul tău este mai mult sau mai puţin un artificiu.
recomandarea rtfm nu trebuie să supere. este politicos să studiezi documentaţia relevantă, înainte de a pune întrebări.
sărbători fericite!


Titlul: Răspuns: Failure to communicate!
Scris de: vegasys2k din Vineri, 25 Decembrie 2009, 11:38:48
Multumesc,Sorin
Poate prin 1995 as mai fi avut rabdare sa raspund acestui gen de abordare al sistemelor de securitate.
Acum insa...
Craciun fericit si multa sanatate tuturor.


Titlul: Răspuns: Failure to communicate!
Scris de: adyrocks din Vineri, 25 Decembrie 2009, 12:32:19
ca idee , tot un dispecerat ramane de baza , artificiul cu sa sune pe telefon alarma e ceva sa fie , in cazul in care ai o alarma falsa (si sigur ai avut , ai sau o sa ai  ;D ) stai si te gandesti daca o fi intrat hotul sau a trecut un paianjen pest senzor

Sarbatori fericite.


Titlul: Răspuns: Failure to communicate!
Scris de: xaomer din Vineri, 25 Decembrie 2009, 23:37:37
Cu regret Sorin dar pagina indicata de tine este dintr-un manual care nu mi-a fost livrat, nu se livreaza standard la un sistem nou achizitionat  si deci pe care nu il cunosc.

Am inteles in concluzie ca FTC nu se poate dezactiva ptr ''residential dial''.

Multam fain!


Titlul: Răspuns: Failure to communicate!
Scris de: sorin din Sâmbătă, 26 Decembrie 2009, 10:09:56
mi-a venit o idee cum se face ca să nu răspunzi la telefonul mobil și totuși alarma să nu afișeze FTC. eu zic că se poate.
1. activezi mesageria vocală pentru numărul de mobil.
2. configurezi mesajul de întâmpinare înregistrând un ton lung, generat de tastele trecute în manual. în loc să înregistrezi un mesaj vocal, ții tasta apăsată lung (5 - 7 sec).
3. divert-uiești la mesageria vocală toate apelurile de pe mobil care sunt fără răspuns (după un număr din păcate neprogramabil de ringuri, rețeaua clasifică apelul ca fără răspuns și-l trimite la mesagerie). se face din meniul telefonului mobil.

observații:
-ți se taxează apelul pe fix, oricum.
-roagă-te să ai telefonul pe-aproape tot timpul și doamne ferește de vizite.

eu unul am avut cazuri în care omul a fost prădat pentru că avea alarma pusă să sune residial pe telefonul lui sau a altcuiva. în cazul unui client, a pățit-o de două ori în același fel.


Titlul: Răspuns: Failure to communicate!
Scris de: vegasys2k din Sâmbătă, 26 Decembrie 2009, 11:44:51
La multi ani,forumisti!!!

Revin cu scuze adresate direct lui xaomer:nu m-am prins ca esti doar un simplu utilizator,
asa ca te-am tratat ca pe un instalator dar ai si tu o parte de vina.
Trebuia sa precizezi de la bun inceput care sint datele problemei:
"Sint doar un utilizator al sistemului x si as dori sa obtin de la el asta si asta...."
Eu am uitat ca pe forum mai posteaza si useri...
Insa ramain la parerea mea ca 1616 nu e un sistem DIY(do-it-yourself) si ca inainte sa-l cumperi de la Secpral,trebuia
sa "tocesti" man.de referinta si sa vezi daca ti se potriveste...
In alta ordine de idei,practica unor firme de a vinde direct la end-useri mi se pare cam gresita si pe alocuri paguboasa,daca nu este insotita si de un mic training...
Ideea lui Sorin e buna,dar daca totusi vrei sa ai un control mai bun al sistemului incearca BENT-SMS si mai vorbim.


Titlul: Răspuns: Failure to communicate!
Scris de: michaisoft din Sâmbătă, 26 Decembrie 2009, 15:13:33
Concluzie ....nimeni nu e obligat sa raspunda...cine n-are rabdare, chef etc.  nu o face.....
              ... nimeni nu le stie pe toate.....

              ... 90% din mesajele postate sunt de tipul RTFM
              ( e f. simplu sa faci pe cineva sa se simta aiurea...ex..
Salut,xaomer
Cred ca problema ta este de tipul "RFM" adica "REED THE FU..ING MANUAL" sau cum ar zice maestrul Ielcean(sa traiti si Sarbatori Fericiti !) "RFMVW" adica "REED THE F..ING MANUAL VERY WELL".

Learn To Spell!....



Reference Manual p33  [019] Seventh System Options 2=ON / Note: An FTC when using the Residential Dial format should not create a latching trouble.
Installation Guide p44 [350] Communicator Format Options.   06 Residential Dial**
                        ** Failure to communicate using Residential Dial will not generate a Failed To Communicate Trouble.


   Doesn't work? DSC fail? Or...

So, daca in sectiunea [019] Optiune 2 = ON /Troubles are Latching nu ar mai trebui sa se genereze FTC pt Residential Tone Trouble.

Oricum in cazul tau (xaomer)......ce deranjeaza daca ramane Led-ul aprins?
Bafta!
... Si fara suparare, forumul e al Secpral si ei dicteaza politica de acces/vizualizare a mesajelor (desi sunt de acord cu vegasys2k ca ar trebui limitat...)
Mai mult,...eu am o problema cu forumistii care nu stiu sa multumeasca; pur si simplu pun intrebari, se folosesc de raspunsuri mai mult sau mai putin, si nici macar un raspuns daca le-a fost de folos sau nu...Asta mi se pare mai urat...


Titlul: Răspuns: Failure to communicate!
Scris de: vegasys2k din Sâmbătă, 26 Decembrie 2009, 17:15:02
Michaisoft,imi pare rau ca v-am "afectat" retina cu ortografia mea (reed  in loc de read).
Cred asta era "the very whole issue"... From now,I'm watching you...


Titlul: Răspuns: Failure to communicate!
Scris de: michaisoft din Sâmbătă, 26 Decembrie 2009, 18:42:17
Michaisoft,imi pare rau ca v-am "afectat" retina cu ortografia mea (reed  in loc de read).
Cred asta era "the very whole issue"... From now,I'm watching you...

   Asta ca să mă fac înţeles....
Remarca mea a fost strict un exemplu vizavi de faptul că e uşor să scrii lucruri care să deranjeze.
Însa nu am vrut să supar pe nimeni...Dacă ăsta a fost efectul, îmi cer Scuze.
(Chiar nu-mi pasă cum scrie lumea în română!, în altă limbă nici atât...)
   Cât despre răspunsul tău direct care sună ca o ameninţare...no comment.
Fiecare face ce vrea...; însă precizez că nu sunt la nici un concurs aici.
Consider că am ajutat cât de cât pe forum şi nu pentru a-mi "etala puterile".
De altfel, am toată stima pentru toţi care mă corectează/completează cu soluţii.
încă odata îmi cer scuze... şi Sărbători fericite şi ţie vegasys2k!


Titlul: Răspuns: Failure to communicate!
Scris de: Mihai Ielcean din Marţi, 29 Decembrie 2009, 13:38:30
OFF TOPIC ....
1. RTFMVW ramane recomandarea mea de baza pentru toata lumea  ;D

2. Imi este destul de greu sa filtrez instalatorii si utilizatori. Dar poate ca e bine sa mai vada si utilizatorii ca nu e chiar simplu intotdeauna sa fie multumiti de catre instalatori, sa nu le para rau ca le dau bani instalatorilor pentu ca totusi fac si ei ceva, pe langa apasarea continua si ciudata pe butoanele sistemului lor de alarma.

3. Sarbatori fericite la toata lumea, anul care vine sa va aduca sanatate si bucurii si cati mai multi "utilizatori" care nu vor tot felul de ciudatenii...


Titlul: Răspuns: Failure to communicate!
Scris de: extradragon din Sâmbătă, 20 Noiembrie 2010, 21:50:55
OFF TOPIC ....
1. RTFMVW ramane recomandarea mea de baza pentru toata lumea  ;D

2. Imi este destul de greu sa filtrez instalatorii si utilizatori. Dar poate ca e bine sa mai vada si utilizatorii ca nu e chiar simplu intotdeauna sa fie multumiti de catre instalatori, sa nu le para rau ca le dau bani instalatorilor pentu ca totusi fac si ei ceva, pe langa apasarea continua si ciudata pe butoanele sistemului lor de alarma.

3. Sarbatori fericite la toata lumea, anul care vine sa va aduca sanatate si bucurii si cati mai multi "utilizatori" care nu vor tot felul de ciudatenii...
dar ce ne facem atunci cand instalatorul iti este ruda si daca ai probleme ii este lene sa mai vina la tine acasa si iti spune prin telefon ce sa faci si cum sau iti spune mai ia un seka gsm de vreo 5 milioane ca mie mie lene sa-ti fac programarea pe rezidental? :)


Titlul: Răspuns: Failure to communicate!
Scris de: michaisoft din Sâmbătă, 20 Noiembrie 2010, 23:35:00
dar ce ne facem atunci cand instalatorul iti este ruda si daca ai probleme ii este lene sa mai vina la tine acasa si iti spune prin telefon ce sa faci si cum sau iti spune mai ia un seka gsm de vreo 5 milioane ca mie mie lene sa-ti fac programarea pe rezidental? :)



Citim prin forum.....
http://forum.secpral.ro/index.php/topic,52.msg598.html#msg598 (http://forum.secpral.ro/index.php/topic,52.msg598.html#msg598)


Titlul: Răspuns: Failure to communicate!
Scris de: extradragon din Duminică, 21 Noiembrie 2010, 00:14:32


Citim prin forum.....
http://forum.secpral.ro/index.php/topic,52.msg598.html#msg598 (http://forum.secpral.ro/index.php/topic,52.msg598.html#msg598)

merge si pentru pc1864 v4.22? daca nu poate imi spuneti cum la fel de detaliat
am deschis si un topic cu problema asta http://forum.secpral.ro/index.php/topic,389.0.html
multumesc


Titlul: Răspuns: Failure to communicate!
Scris de: vegasys2k din Duminică, 21 Noiembrie 2010, 09:58:28
Ai incercat sa citesti ce am scris in acest topic?
Daca da si nu ai inteles si daca esti din Bucuresti,contacteaza-ma si trec pe la tine sa vedem ce se poate face.OK?


Titlul: Răspuns: Failure to communicate!
Scris de: michaisoft din Duminică, 21 Noiembrie 2010, 22:24:15
Merge şi pentru 1864 (şi pentru 1832, 1616)
Baftă!


Titlul: Răspuns: Failure to communicate!
Scris de: DanielC din Marţi, 23 Noiembrie 2010, 09:50:11
Deh....dar ce se incinge lumea pe aici.....si eu care credeam ca vara s-a dus.... ;D ;D ;D

Pai ian sa turnam si noi neste gaz pe foc.

Am montat acum cateva zile un DSC SV-455. E prima centrala de acest gen.
Mi-a fost mai ieftina nitzel decat Alexorul asa ca mi-am zis sa mai incerc si altceva.
Si cum nu prea am multa experienta cu ea...am sa cer putin ajutor aici.

Inainte sa va descriu problemele mentionez ca:

a) Am manualul cat ma tine intelegerea (mai putin ''Refference manual'')
b) Anticipat multumiri indiferent de raspunsuri :):):)

Probleme:
1. Am mereu pe tastatura eroare ''Communication''. Sistemul e pus pe ''residential dial''...meniul 019 nu prea exista...si beneficiarul vede cu ochiul lui de vultur acest mesaj.
Banui ca acest mesaj este echivalentul lui ''FTC''. Sau ma insel?
2. Stiu ca nu tine de acest topic...dar incerc aici. Am vazut ca forumistii cam aceeasi sunt.
La orice eveniment....centrala apeleaza de 5 ori. Acest model nu are optiune de a seta dupa pofta de cate ori sa te apeleze ci numai sectiunea 382 in care se poate alege prin optiunea 7 daca sa fiu apelat 1 data sau de 5 ori . Oricum as seta aceasta optiune...suna invariabil de 5 ori.
In cazul in care aveti ceva idei....sau corecturi sa imi faceti...va astept :)

:):):)


Titlul: Răspuns: Failure to communicate!
Scris de: DanielC din Marţi, 23 Noiembrie 2010, 09:58:17
PS.
DSC foloseste alte codificari / denumiri ptr acest model de centrala?
Nu am gasit pe site-ul lor oficial SV-455.

Multam!


Titlul: Răspuns: Failure to communicate!
Scris de: extradragon din Miercuri, 24 Noiembrie 2010, 14:41:17
Ai incercat sa citesti ce am scris in acest topic?
Daca da si nu ai inteles si daca esti din Bucuresti,contacteaza-ma si trec pe la tine sa vedem ce se poate face.OK?

multumes ptr raspunsuri si rabdare
am facut setarile si merge


Titlul: Răspuns: Failure to communicate!
Scris de: extradragon din Miercuri, 24 Noiembrie 2010, 14:42:55


Citim prin forum.....
http://forum.secpral.ro/index.php/topic,52.msg598.html#msg598 (http://forum.secpral.ro/index.php/topic,52.msg598.html#msg598)

multumesc
am urmat instructiunile pas cu pas si acum nu mai suna cnd vrea ia suna cand vreau eu
multumesc inca o data


Titlul: Răspuns: Failure to communicate!
Scris de: michaisoft din Joi, 25 Noiembrie 2010, 01:49:19
Deh....
:):):)

N-am pus mana pe asa ceva......
Habar nu am....Dar 455 e o centrala mai veche si nu cred ca are alte setari pt. rezidential...
Centrala va astepta confirmare (acknoledge) de pe telefonul mobil; altfel va da eroare de comunicatie. Abia de la seria noua power exista optiuni....Cand suna telefonul ar trebui incercata una din taste...preponderent 7 (uneori 8, 9 sau deloc....cf. manual se pot inceca toate...)


Titlul: Răspuns: Failure to communicate!
Scris de: Mihai Ielcean din Joi, 25 Noiembrie 2010, 08:23:02
http://secpral.ro/produse.php?idCategorie=4748&idProdus=20368


Titlul: Răspuns: Failure to communicate!
Scris de: DanielC din Vineri, 26 Noiembrie 2010, 09:40:29
Multumesc dle Ielcean, am manualele si cunosc linkul respectiv.
Cautasem inainte insa pe site-urile candadienilor si...nu prea gasisem aceasta centrala (si de asta eram un pic curios  :).

Multumesc dle Mihai, stiu partea cu Ack, din ce cunosc tine in proportie de 80% de operatorul de telefonie. Desi nu inteleg in totalitate fenomenul pe telefonul meu Samsung U900 aceeasi centrala aceeasi retea uneori merge uneori nu!
Sunt fericit insa ca pe ambele telefoane ale ultimului beneficiar merge confirmarea respectiva cu tasta 1!

Per total sunt multumit de SV-455.
Pentru aplicatii rezidentiale mici e foarte buna.
Pacat ca nu are compatibilitate si cu sirena wireless de la Alexor
:):):)

Cu respect!


Titlul: Răspuns: Failure to communicate!
Scris de: Franco Frunzetti din Vineri, 24 Decembrie 2010, 14:32:09
Am vazut DSC sub brand Zeus.


Titlul: Răspuns: Failure to communicate!
Scris de: michaisoft din Miercuri, 29 Decembrie 2010, 20:13:21

Citat
Am vazut DSC sub brand Zeus.
Link / poze


Titlul: Răspuns: Failure to communicate!
Scris de: Vlad din Sâmbătă, 29 Ianuarie 2011, 23:42:51
Salutare,
V-as putea ajuta si eu cu o idee la apelarea pe tel. mobil, ceva foarte simplu si care va merge din prima.Se seteaza centrala pe pager, dupa nr. de tel. se introduc patru de (A),si nu veti mai avea probleme de comunicare.M-am gandit ca poate va pot impartasi si eu cate ceva din pataniile mele,sper sa fie de ajutor cuiva.Sunt nou in acest forum si sper sa ne impartim pareri si sa mai putem rezolva din problemele cu care ne confruntam.
  Va multumesc si spor la treaba!


Titlul: Răspuns: Failure to communicate!
Scris de: michaisoft din Duminică, 30 Ianuarie 2011, 21:52:51
@Vlad

   Welcome


Titlul: Răspuns: Failure to communicate!
Scris de: dude din Luni, 7 Februarie 2011, 15:37:26
Salut. Sunt beneficiar al unei centrale DSC 1864 v4.2 conectata prin linie fixa la dispeceratul unei firme de paza. Se intampla ca linia fixa sa nu fie disponibila pentru o scurta perioada de timp ceea ce duce la un mesaj de Trouble (led galben aprins) - centrala e setata sa monitorizeze starea liniei telefonice. Desi linia isi revine mesajul de trouble nu dispare si nici nu poate fi sters de mana. Conform manualului de utilizare se poate face acknoledge la mesajul de trouble cu *2 9 #, ceea ce ar trebui sa duca la disporitia mesajului de trouble si la stingerea ledului. Totusi *2 9 # nu functioneaza - nu se intampla/afiseaza nimic. Din ce am observat eroarea dispare doar dupa ce se genereaza o alarma cu sistemul armat si astfel se trimite ceva spre dispecerat. Am incercat armare si dezarmare in speranta ca odata ce alarma comunica cu dispeceratul isi va da seama ca nu are o problema de comunicatie.

Intrebarea e cum sterg mesajul de trouble?

Multumesc anticipat.


Titlul: Răspuns: Failure to communicate!
Scris de: bogoiedragos din Luni, 7 Februarie 2011, 22:15:15
Dupa restabilirea liniei telefonice si a comunicatiei dispeceratul ledul de trouble ar trebui sa se stinga...data viitoare cand mai ai probleme de comunicare dupa restabilirea liniei telefonice tine apasata tasta de urgenta medicala, aceasta va genera in dispecerat o transmisie de alarma medicala, ar trebui sa fie de ajuns pt a se stinge ledul de la trouble.


Titlul: Răspuns: Failure to communicate!
Scris de: dude din Marţi, 8 Februarie 2011, 12:01:28
Multumesc pentru raspuns. Din pacate nu am tasta de urgenta medicala pe tastatura. Doar Panica, Foc si Politie. Nu exista nici o posibilitate de a sterge aceasta alarma din sistem?


Titlul: Răspuns: Failure to communicate!
Scris de: dude din Vineri, 18 Februarie 2011, 11:54:16
Buna dimineata. Azi noapte am patit-o din nou: a cazut linia telefonica, a aparut eroarea de FTC (Fail to Comunicate) si desi incerc sa dau ACK la alarma (am enablat si optiunea de a permite ACK din meniu) nu se intampla nimic. Linia de Romtelecom intra in centrala, iar din centrala iese intr-un telefon cordless. Am incercat sa sun de pe numarul de Romtelecom atat pe retele mobile cat si pe reteaua fixa si dupa ce primesc ton, formeaza numarul si bipaie ca si cum nu are acces la retea. Daca sun de pe mobil pe numarul de Rontelecom aceeasi problema: Connection Error. E ca si cum centrala nu lasa comunicatia sa se stabileasca. Vreo idee despre cum pot sa resetez alarma de FTC si sa golesc bufferul centralei, alta decat sa armez Away si sa generez o alarma pe care centrala o va trimite catre dispecerat impreuna cu evenimentele din buffer?

De asemenea, exista vreo posibilitate de a disabla trimiterea alarmei de FTC catre dispecerat? Folosesc Automatic Caller ID. Mentionez ca am desetat optiunea prin care centrala face supravegherea liniei telefonice dupa problema de azi noapte.

Multumesc anticipat.


Titlul: Răspuns: Failure to communicate!
Scris de: Mihai Ielcean din Marţi, 22 Februarie 2011, 00:37:37
pentru a dezactiva transmisia unui eveniment in automatic contact ID programati 00 la codul evenimentului care nu il doriti transmis. Resetarea troubelului se face doar dupa o comunicare reusita (din pacate).


Titlul: Răspuns: Failure to communicate!
Scris de: dude din Miercuri, 23 Februarie 2011, 12:33:52
Va multumesc pentru raspuns. Din ce am citit in manual pentru Contact ID si SIA nu functioneaza setarea la 00 a codului de alarma, dar daca dumneavoastra imi spuneti ca merge am toata increderea si o sa setez cum m-ati invatat. Zi buna.


Titlul: Răspuns: Failure to communicate!
Scris de: adyrocks din Miercuri, 23 Februarie 2011, 13:14:42
poate merge FF ? ..zic si eu


Titlul: Răspuns: Failure to communicate!
Scris de: Mihai Ielcean din Miercuri, 23 Februarie 2011, 13:47:36
, dar daca dumneavoastra imi spuneti ca merge am toata increderea si o sa setez cum m-ati invatat.
Huh, nu am incercat dar ma incred total in ce zic in manual. In general nu prea am gasit neconcordante intre manual si functionalitatea unei centrale.
Dupa ce incercati sa ne spuneti si noua. ;)

Bafta