Forum SECPRAL

Discuţii => CCTV şi DVR => Subiect creat de: pgbebi din Joi, 27 Martie 2008, 09:43:24



Titlul: DVR Smart
Scris de: pgbebi din Joi, 27 Martie 2008, 09:43:24
Am instalat un DVR Smart intr-un pc si am incercat sa il conectez la net pentru a viziona imaginile de pe alt pc ,dar nu stiu cum sa il programez pc cu placa de captura pentru al face servar . Am inceercat sa schimb portul cum am citit in instructiuni dar mie nici nu imi apare fisierul respectiv . Cu ce trebuie sa incep .


Titlul: Răspuns: DVR Smart
Scris de: Tommy din Joi, 27 Martie 2008, 11:05:37
In primul rand trebuie sa spuneti ce tip de conexiune aveti ca sa ne dam seama exact ce vreti sa faceti, daca iesiti printr-un router, daca i-ati facut port forward pe porturile 26540 si 20408 etc. La DVR bifati doar Enable network server in settings -> network, iar de pe calculatorul client aveti doua optiuni de conectare: din internet explorer sau din softul client. Din internet explorer este cel mai usor si mai accesibil, introduce-ti IP-ul urmat de :26540 (portul, ceva in genu va arata: http://85.204.35.111:26540). Ca sa va faceti o idee, initial ar fi bine sa faceti o conexiune locala printr-un cablu crossover sau printr-un switch, sa fie legate DVR-ul de un calculatorul client direct, cu doua IP-uri locale  si porturile deschise din firewall daca e cazul. Sper sa reveniti cu mai multe detalii sa pot sa va ajut in continuare


Titlul: Răspuns: DVR Smart
Scris de: pgbebi din Joi, 27 Martie 2008, 12:00:18
conexiunea este prin modem RDS direct pe calculator


Titlul: Răspuns: DVR Smart
Scris de: Tommy din Joi, 27 Martie 2008, 14:41:56
asa...si calculatorul ce IP are??? presupun ca un ip vizibil doar in spatele modemului (care presupun ca functioneaza ca un router). Trebuie configurat modemul respectiv, facut port forward de pe IP-ul real (vizibil pe internet) pe IP-ul calculatorului (cel din spatele modemului).


Titlul: Răspuns: DVR Smart
Scris de: pgbebi din Joi, 27 Martie 2008, 17:52:48
Si cum se face ca acum chiar ca m-ai blocat


Titlul: Răspuns: DVR Smart
Scris de: Tommy din Joi, 27 Martie 2008, 18:00:45
cel mai bine..ca sa va faceti o idee despre cum se face o astfel de conexiune daca e prima data..luati un cablu mufat crossover sau printr-un switch ... faceti o conexiune locala .. si conectati-va asa ca sa nu implicam port forward si alte cele.. le conectati intre ele...urmati pasii de la primul meu post si vedeti cam cum functioneaza


Titlul: Răspuns: DVR Smart
Scris de: pgbebi din Miercuri, 7 Mai 2008, 09:12:46
Incerc sa schimb portul de la 80 la 26540 asa cum spune manualul  in notepad dar nu exista acel fisier port 80 . Sa fie fie oare ca am instalat XP Home edition ? Cum as putea schimba altfel portul


Titlul: Răspuns: DVR Smart
Scris de: Mihai Ielcean din Miercuri, 7 Mai 2008, 10:23:33
Lasati portul 80 asa cum e. Portul respectiv cred ca e pentru comunicatia video nu pentru HTTP


Titlul: Răspuns: DVR Smart
Scris de: pgbebi din Miercuri, 7 Mai 2008, 12:52:26
poate ca nu am instalat programul necesar pentru server . Ce program sa instalez si de unde . Nu reusesc nici cum sa instalez serverul


Titlul: Răspuns: DVR Smart
Scris de: Tommy din Joi, 15 Mai 2008, 13:16:01
Daca sistemul de supravegheat functioneaza, inseamna ca serverul este instalat. Restul tine doar de partea de retelista, eventual sa verificati in setari la network sa fie bifat enable network si sa apara sus IP-ul. De acolo, ati terminat cu setarile sistemului de supravegheat si trebuie sa va setati si configurati reteaua. Dupa cum v-am precizat mai sus, trebuie configurat MODEM-ul, facut port forward pe 26540 si 20408. Dati-mi va rog detalii cu privire la problema sa stiu cam pe unde sunteti si cat de deasa este ceata in care va aflati  :)