Forum SECPRAL

Discuţii => Control acces şi pontaj => Subiect creat de: cristi1383 din Vineri, 12 Februarie 2010, 10:57:45



Titlul: AC 015
Scris de: cristi1383 din Vineri, 12 Februarie 2010, 10:57:45
Salut. As vrea sa stiu daca pot inrola cartele intr-o centrala Rosslare AC 015, fara a folosi un cititor, ci doar introducand codul cartelei in programul de pe calculator. ??? ???


Titlul: Răspuns: AC 015
Scris de: ady din Vineri, 12 Februarie 2010, 23:28:33
merge sa inregistrezi cartele si < la mana > si din aplicatie .


Titlul: Răspuns: AC 015
Scris de: adyrocks din Sâmbătă, 13 Februarie 2010, 02:48:09
se introduce codul de pe cartela in soft


Titlul: Răspuns: AC 015
Scris de: cristi1383 din Sâmbătă, 13 Februarie 2010, 23:57:37
Softul primit in cutia de AC 015  nu imi ofera posibilitatea de a introduce codul cartelei.  :-[
Am cerut ajutor pe forum ptr ca am inrolat manual un numar de 60 de cartele pe un AC 015 si din acestea 2 cartele nu merg. Ma gandesc ca m-am incurcat atunci cand am introdus numarul de user. Cele 2 cartele nu imi deschid usa si nici nu le mai pot inrola pe un alt user. Si nici nu mai stiu pe ce nr de user le-am inrolat initial. Asa ca........ HELP !!!


Titlul: Răspuns: AC 015
Scris de: ady din Duminică, 14 Februarie 2010, 19:31:34
1) Poti sa inregistrezi cele 2 cartele de la 60 incolo pe ce numare vrei tu .
2)Verifica portul de comunicatie (COM) , activeaza usa ,apoi inregistrezi cartela ...
PS : de pe card ultimele coduri de genu  xxx 129748 


Titlul: Răspuns: AC 015
Scris de: cristi1383 din Duminică, 14 Februarie 2010, 19:37:26
In softul ce il am instalat pe calculator pur si simplu nu am o rubrica unde pot trece codul cartelei pentru a o inrola din soft. Nu pot edita decat numele user-ilor. Am ramas cu inrolatul pe centrala la userul 362. Am incercat sa inrolez cele 2 cartele pe numerele urmatoare, dar tot degeaba.


Titlul: Răspuns: AC 015
Scris de: ady din Duminică, 14 Februarie 2010, 23:39:44
Din soft :
Card/PIN Code  Seletezi DOOR ........... la SITE CODE xxx  si mai jos la START FROM XXXXXXXX  si merge garantat.

Cum ai ajuns tu la numarul 362 ? Tinand cont ca ai zis ca ai doar 60 de cartele ?


Titlul: Răspuns: AC 015
Scris de: cristi1383 din Luni, 15 Februarie 2010, 20:49:42
Au mai fost inrolate si alte cartele pe acea centrala, si ca sa fiu sigur am pornit de la user-ul 300. Nu stiu ce soft ai tu instalat pe calculator, dar eu nu gasesc la mine acea rubrica. O alta intrebare: pot folosi un soft de la AC 115? Functioneaza?



Titlul: Răspuns: AC 015
Scris de: Mihai Ielcean din Marţi, 16 Februarie 2010, 09:49:28
Softul e doar de monitorizare pentru AC015. Din moment ce din centrala iese doar Tx nu vad cum s-ar putea software. Doar din tastatura se face programarea (Ad-Labam)