Forum SECPRAL

Discuţii => Control acces şi pontaj => Subiect creat de: csabip din Joi, 18 Martie 2010, 15:19:17



Titlul: centrala de control acces AC215
Scris de: csabip din Joi, 18 Martie 2010, 15:19:17
pentru centrala de control acces AC215, cu cititoare de proximitate rosslare, programarea parametrilor sistemului se face doar de pe calculator? in cazul in care programarea se face numai de pe calculator, ce soft folosesc?


Titlul: Răspuns: centrala de control acces AC215
Scris de: sorin din Joi, 18 Martie 2010, 17:05:23
1. da
2. veritrax as-215, de pe cd-ul venit odată cu centrala.


Titlul: Răspuns: centrala de control acces AC215
Scris de: csabip din Joi, 18 Martie 2010, 19:18:12
multumesc


Titlul: Răspuns: centrala de control acces AC215
Scris de: adyrocks din Vineri, 19 Martie 2010, 09:44:55
atentie , centrala practic "nu se programeaza" cu calculatorul , respectivul calculator devine serverul ei de date , asta ca sa nu incerci sa programezi cu laptopul mai multe centrale ca o sa ai surprize :)


Titlul: Răspuns: centrala de control acces AC215
Scris de: sorin din Vineri, 19 Martie 2010, 11:16:05
atentie , centrala practic "nu se programeaza" cu calculatorul , respectivul calculator devine serverul ei de date , asta ca sa nu incerci sa programezi cu laptopul mai multe centrale ca o sa ai surprize :)

AC215 funcţionează de sine stătător, fără calculator, odată programată şi înrolate cardurile. dacă nu vrei să ştii de evenimente, nu conectezi pc şi e treaba ta. nu e nevoie de PC conectat permanent.
se pot programa cu laptopul (de ex.) şi să le laşi în pace