Forum SECPRAL

Discuţii => Antiefracţie => Subiect creat de: brambur din Marţi, 6 Aprilie 2010, 22:10:05



Titlul: 1616 problemuta mica
Scris de: brambur din Marţi, 6 Aprilie 2010, 22:10:05
salutare sunt nou pe aici printre voi.Pana acum am lucrat cu paradox ocazional cu dsc,iar acum m-am angajat la o firma care lucreaza numai cu dsc. ma descurc si cu dsc dar mai am mici lipsuri la unele chesti. Problema mea este urmatoarea. am programat testul periodic la centrala (1616) la 4 ore si 10 min "asa a vrut clientul cu firma de paza ". Adica 250 minute in sectiunea 377 /7 ,dar ea face din 2 in 2 ore un test adica 12 teste pe zi. Acum vrea doar 2 teste pe zi. din cate stiu eu in sectiunea 023 \"4 off" trebuie pus la test transmission in days si in sectiunea 377 /7 cat trebuie pus la test.. 2 ca face 2 teste pe zi sau altceva ? aici e nedumerirea mea...si ora daca o reglez face un test la ora reglata de mine si la 12 ore dupa ora reglata sau cum? in rest e ok centrala . am avut o problema cu comunicatia ea comunica tot timpul dar avea probleme pe comunicatie.. asa zicea:) rezolvarea a fost resetare totala si reprogramata.


Titlul: Răspuns: 1616 problemuta mica
Scris de: michaisoft din Marţi, 6 Aprilie 2010, 22:37:09
Welcome!

problema cu testu' periodic la seria nouă rămâne o problemă....în sensul că nici eu nu am reuşit să desluşesc exact ce se intâmplă....(vreu să spun că a mers şi peste 12 ore şi nu).
 Mai rămâne de testat.
De asemenea intenţionez să testez diverse soluţii de reset pentru cazul: cod instalator blocat...
Şi...mă interesează şi centralele paradox...aşa că    stay tuned...


Titlul: Răspuns: 1616 problemuta mica
Scris de: michaisoft din Marţi, 6 Aprilie 2010, 23:03:34
completare

În secţiunea 377/7   ar trebui, conform cu manualul, maxim 255 (evident setat pe minute! ;  ceea ce însemnă 255/60= 4 ore 15 minute;
 
dar sectiunea 023/4  spune Hour!;   ...deci, teoretic 002 în 377)

Ora de început, referinţă, start ....în secţiunea 378 (maxim 2359).

michaisoft


Titlul: Răspuns: 1616 problemuta mica
Scris de: csabip din Marţi, 6 Aprilie 2010, 23:57:27
daca vrei sa transmita la 250 minute activezi optiunea 3 sa fie ON la sectiunea [702], in sectiunea [377] la test transmision cycle programezi 250, iar la sectiunea [023] optiunea 4 sa fie off. ar trebui sa mearga.


Titlul: Răspuns: 1616 problemuta mica
Scris de: michaisoft din Miercuri, 7 Aprilie 2010, 00:57:47
k.
 Ca sa fim mai exacti avem 3 optiuni de setare interval pentru test periodic (excludem ora de start din sectiunea 378).
 sectiunea 023 optiunea 4
 sectiunea 377 optiunea 7
 sectiunea 702 optiunea 3
(cum bine le-a precizat csabip).

in 377 se stabileste intervalul (0-255) nu conteaza ce

Sa presupunem ca lasam 030 in sectiunea 377 /7.
initial e pe 30 zile; deci daca vom lasa implicit vom avea test periodic raportat la 30 zile.

in sectiunea 023 se face comutarea din zile in ore; ceea ce inseamana ca daca punem pe on optiunea 4, transmiterea se va face din 30 in 30 de ore.

in sectiunea 702 se comuta din orice (??? sau doar zile), in minute; ceea ce inseamna ca, daca vom activa optiunea 3 din sectiunea 702, nu mai conteaza decat valoarea din 377/7 (exemplu 030); deci testul periodic va fi transmis la fiecare 30 minute (oare?).

concluzie:
 -pentru 4 ore fie se pune in 377/7= 004  (am gresit mai sus) si se pune optiunea 4 din 023 pe ON
 - fie cum a spus csabip   (377/7=240 , 702/3=ON)
...Asta conform cu manualul....


S-a jucat cineva cu toate variantele? Mie mi se pare cel putin aiurea sa se seteze la peste 300 unitati de sectiune cate o optiune interval pentru test periodic (mai ales ca optiunea 8 din 023 e "For future use"!). Sincer sa fiu, n-am facut teste, si daca nu e curios si altcineva..voi face eu..


Titlul: Răspuns: 1616 problemuta mica
Scris de: Ionut din Miercuri, 7 Aprilie 2010, 08:43:14
la 1616 nu am incercat dar la 585 da.merge bine pana la prima lipsa de 220v,dupa care ....................,trebuie sa mergi sa o setezi din nou


Titlul: Răspuns: 1616 problemuta mica
Scris de: michaisoft din Miercuri, 7 Aprilie 2010, 12:55:18
la 1616 nu am incercat dar la 585 da.merge bine pana la prima lipsa de 220v,dupa care ....................,trebuie sa mergi sa o setezi din nou

585 nu poate comuta din zile în ore şi invers (doar minute/zile, care ştiu că merge)
Mă interesa dacă a folosit cineva opţiunea din secţiunea 023  (1616/1832/1864); eventual în combinaţii...


Titlul: Răspuns: 1616 problemuta mica
Scris de: brambur din Joi, 8 Aprilie 2010, 02:06:19
multumesc pentru ajutor.. facusem de acum 2 saptamani exact cum a zis csabip si nu merge face 12 teste pe zi in loc de 4. Maine dimineata merg si o sa o setez in felul urmator...023-4-off.....377-7-001...377-10-024...378-ora...702-3-off...pana la urma o las pe un singur test.. sper sa mearga ,va tin la curent. paradoxul are o singura problemuta cu dispeceratul dar aia e din programare si se rezolva destul de usor,in rest e ok,nu am avut nici o problema grava cu ele in legatura cu dispeceratul.


Titlul: Răspuns: 1616 problemuta mica
Scris de: michaisoft din Joi, 8 Aprilie 2010, 10:00:20
  Eu aş încerca 377/7= 004 şi opţiunea 4 din 023 pe ON   (iar in 702 rămâne off - days)
(377/10-DelinquencyTransmissionCycle   e cu totul altceva....)
Baftă...


Titlul: Răspuns: 1616 problemuta mica
Scris de: michaisoft din Vineri, 9 Aprilie 2010, 02:40:18
 ;)
http://forum.secpral.ro/index.php/topic,293.0.html (http://forum.secpral.ro/index.php/topic,293.0.html)