Forum SECPRAL

Discuţii => Echipamente pentru automatizări => Subiect creat de: georgech din Miercuri, 9 Iunie 2010, 08:54:30



Titlul: resetare timp proteco
Scris de: georgech din Miercuri, 9 Iunie 2010, 08:54:30
 salut!
am o problema cu un chit aster 1, la modul ca atunci cand ramane fara alimentare si se realimenteaza, toate setarile revin la cele din fabrica (mai putin telecomenzile).


Titlul: Răspuns: resetare timp proteco
Scris de: Franco Frunzetti din Luni, 6 Decembrie 2010, 01:04:12
Incearca sa schimbi memoria Eprom ?
Poate iti da sursa de curent un ''spitz" si iti sterge memoria ?
Poate e terminat softul de pe procesor si e o eroare de soft ?


Titlul: Răspuns: resetare timp proteco
Scris de: cosmin.ardelean din Luni, 27 Februarie 2012, 22:10:58
Precis ai rezolvat pana acum, dar poate va ajuta cuiva informatia.
Mi s-a intamplat acelasi lucru. Deja ma gandeam cum trebuie sa schimb modulul de comanda...
De fapt nu memorasem setarile. Daca nu le memorezi, iti raman active pana intrerupi alimentarea. Astfel te induce oarecum in eroare.
Pentru a salva setarile, te duci prin meniu pana la sfarsit PA -> SU si cand ajungi acolo apesi tasta C. In acel moment se salveaza setarile si nu mai ai probleme.

Numai bine.