Forum SECPRAL

Discuţii => CCTV şi DVR => Subiect creat de: adyrocks din Miercuri, 23 Iunie 2010, 19:23:11



Titlul: intotech si dvr pc si ...
Scris de: adyrocks din Miercuri, 23 Iunie 2010, 19:23:11
in primul rand nu e o problema grava , mai mult o curiozitate

am instalat multe dvr pc intotech , camerele video le-am alimentat di nsurse separate sau direct din sursa pc ( atunci cand sunt putine mie mi se pare cea mai buna solutie)

am un dvr : pc obisnuit (nimic deosebit) , camere ir 915 (nimic deosebit)
alimentarea la camere e din sursa pc care poate duce 2 camere video fara probleme (am astfel de dvr si cu 10 camere)

acum, la dvr asta incepe sa inregistreze fara sa fie miscare reala
asa numita "miscare" e un fel de deplasare rapida sus-jos a imaginii preluata de camera
repet ca nu e nimic deosebit , nu sunt surse de "bruiaj sa zic asa " calculatorul e un pc banal , sursa e banala si in alte parti imi merge fara probleme


evident aceste mici spike-uri ( eu asa am impresia ) cu toata ca pe oscilscop nu am vazut nimic , fac ca imaginea sa sa miste usor sus-jos si declanseaza motion recording extrem de des (ceva gen o data la 2-3 minute)
alta curiozitate : asta se intampla pe doar una din camere la un moment dat (sunt 2 camere) , niciodata nu am vazut simptomul acesta pe ambele simultan

ps
culmea e dvr care merge la noi la firma  ;D ;D ;D
nu ma deranjeaza ca oricum am o luna de integistrare si oricum .......... am cu ce !  :D   


e doar o simpla curiozitate , dar ma gandesc ca poate am ghinionul sa se repete undeva unde o sa devina o problema

daca aveti vreo idee .... dupa cum mai ziceam : m-am saturat de fantome si extraterestrii si am sa depun plangere la curtea europeana a drepturilor omului  :D :D :D :D





Titlul: Răspuns: intotech si dvr pc si ...
Scris de: sorin din Miercuri, 23 Iunie 2010, 22:17:38
e de la switch-ul cisco :D
glumeam... am observat că intotechurile, (nu le folosesc și nu îmi plac) sunt sensibile la nivelul de semnal video care vine de la camere. adică la "puterea" semnalului pe canal.
eu am frecvent DVR-uri în teste și folosesc un splitter 1 la 16 de semnal video, mufă BNC. dacă bag în intotech, mai că nu merge.
cunosc simptomul descris de tine și chiar dacă nu i-am găsit motivația electronică, din observații am dedus ce am scris mai sus.
încearcă o altă cameră pe canal. încearcă camera direct în cablul din intotech, fără prea multă conectică sau cablu... te prinzi tu de ce.


Titlul: Răspuns: intotech si dvr pc si ...
Scris de: DanielC din Joi, 24 Iunie 2010, 08:28:46
Ceeace ai patit tu Ady....mi se intampla si mie uneori si nu numai la Intotech...cand sunt nervos dau vina pe placa....cand imi revin mai ma uit pe la cabluri si mufe.
In medie insa eu am impresia ca patesc asta la lungimi mai mari de 50 m cablu semnal si/sau alimentare.  Eu nu am reusit sa zic sigur ca e din ceva....dar singur am avut si eu de setat cateva  motion detection..la care m-am lasat pagubas din cauza asta (stiu sigur ca si brum-ul /zgomotul de pe alimentare impune aceleasi probleme).
Ca si curiozitati intotech...si eu le folosesc des in ultimul timp....mi se par mai accesibile la pret decat Geovision...performante bune
Si ca tot veni vorba....stie cumva cineva la Intotech...dupa restartartarea calculatorului ....cu un soft pus in startup ....cum se inactiveaza acel timer de 10-15 sec....in care programul isi verifica integritatea bazei de date si alte cele?
Ptr ca degeaba setez eu programul in mod DVR...ptr ca daca in cele cateva secunde in care isi verifica baza de date...da cineva un cancel.....nu mai intra in program..si ai acces la calculator!
Nu am avut timp sa imi bag prea adanc nasu in fisierele config...asa ca poate e vreo optiune in configuri sau in soft care imi scapa.... ;D

Cu respect!


Titlul: Răspuns: intotech si dvr pc si ...
Scris de: michaisoft din Joi, 24 Iunie 2010, 09:59:43

Ptr ca degeaba setez eu programul in mod DVR...ptr ca daca in cele cateva secunde in care isi verifica baza de date...da cineva un cancel.....nu mai intra in program..si ai acces la calculator!

Nu ştiu dacă are obţiune pt. aşa ceva...
Dacă e XP poţi încerca blocarea accesului la Desktop prin modificarea unei chei în registri... (Shell)
HKEY_LOCAL_MACHINE\\Software\\Microsoft\\Windows NT\\CurrentVersion\\Winlogon

sau programe de tipul    Lockout Desktop Security
sau Policy Editor (nu prea se merită efortul...)
     


Titlul: Răspuns: intotech si dvr pc si ...
Scris de: michaisoft din Joi, 24 Iunie 2010, 11:41:45
Nu ştiu dacă are obţiune pt. aşa ceva...

Uite..a dracu'.... s-a rotit 'p' -ul


Titlul: Răspuns: intotech si dvr pc si ...
Scris de: adyrocks din Joi, 24 Iunie 2010, 16:20:00
nici eu nu am gasit sa scap de waiting for .... CANCEL (si mai are si windows lock) :D

iar problema in sine nu e de la conectica , nici de la camere , nici de la nivel semnal.... am o multime care merg normal

o fi chestia aia cu pantofarul care e descult  :D
oricum cel mai curios e ca nu am gasit inregistrare sa faca pe ambele canale simultan....concluzie : placa DVR are un bug hardware pe care softul evident nu il poate compensa

dar cred ca am gasit ceva "deosebit" : e singura placa intotech cu 25 fps pe care am montat-o vreodata , ne apropiem oare ?