Forum SECPRAL

Discuţii => CCTV şi DVR => Subiect creat de: floapa311 din Sâmbătă, 3 Mai 2008, 17:31:12



Titlul: sistem DVR cu card DI-VI Chance-I
Scris de: floapa311 din Sâmbătă, 3 Mai 2008, 17:31:12
Va salut,
Am un proiect mai mare, de montat cca 28 camere la o hala de dimensiunile urmatoare 70m X 50m(pe interior si pe exterior)
As vrea sa pun  DI-VI 200/32 , nu am mai lucrat cu acest tip de card(doar cu cele de tip Intotech)
Ce sfaturi imi dati legat de cablare (pe coaxial sau pe UTP) si deasemenea daca acest tip de card este suficient sau trebuie ales altul.
Ca si camere am ales FUHO IR938 in 220v, ca si distante nu depasesc 100m intre camere si calculator.
Sistemul de calcul care sustine placa DI-vi este urmatorul:

mother board: Intel 945-P, s.775, FSB 1066, LAN, sound, SATA 2, PCI-E, Dual DDR2, ATX, 945P-S3
procesor dual: Pentium Dual Core E2180  2 GHz, bus 800, s.775, 1MB, BOX
hard  disk: 500 GB Western Digital KS, Serial ATA2, 7200rpm, 16MB
memorie: DDR II 2Gb PC6400 800 MHz Kingmax
placa video: ATI Radeon X1550, PCI-E, 128MB, 64 bit, DDR2, TV-Out, DVI-I, TwinView,
         Heatsink, Core 450MHz, Mem 800MHz

va multumesc si astept parerile Dvs


Titlul: Răspuns: sistem DVR cu card DI-VI Chance-I
Scris de: floapa311 din Sâmbătă, 3 Mai 2008, 17:42:42
Va salut,
Am un proiect mai mare, de montat cca 28 camere la o hala de dimensiunile urmatoare 70m X 50m(pe interior si pe exterior)
As vrea sa pun  DI-VI 200/32 , nu am mai lucrat cu acest tip de card(doar cu cele de tip Intotech)
Ce sfaturi imi dati legat de cablare (pe coaxial sau pe UTP) si deasemenea daca acest tip de card este suficient sau trebuie ales altul.
Ca si camere am ales FUHO IR938 in 220v, ca si distante nu depasesc 100m intre camere si calculator.
Sistemul de calcul care sustine placa DI-vi este urmatorul:

mother board: Intel 945-P, s.775, FSB 1066, LAN, sound, SATA 2, PCI-E, Dual DDR2, ATX, 945P-S3
procesor dual: Pentium Dual Core E2180  2 GHz, bus 800, s.775, 1MB, BOX
hard  disk: 500 GB Western Digital KS, Serial ATA2, 7200rpm, 16MB
memorie: DDR II 2Gb PC6400 800 MHz Kingmax
placa video: ATI Radeon X1550, PCI-E, 128MB, 64 bit, DDR2, TV-Out, DVI-I, TwinView,
         Heatsink, Core 450MHz, Mem 800MHz

va multumesc si astept parerile Dvs

deasemenea as dori sa stiu daca aceste camere FUHO in 220v au aceiasi problema pe alimentare ca modelul FH IR922/220
sau daca va trebui sa comand varianta cu alimentare pe 12v


Titlul: Răspuns: sistem DVR cu card DI-VI Chance-I
Scris de: Mihai Ielcean din Duminică, 4 Mai 2008, 18:41:35
Asteptati raspunsul pana maine. Noi am fost toti plecati din tara, doar maine incepem serviciul.


Titlul: Răspuns: sistem DVR cu card DI-VI Chance-I
Scris de: floapa311 din Luni, 5 Mai 2008, 14:19:38
Asteptati raspunsul pana maine. Noi am fost toti plecati din tara, doar maine incepem serviciul.

OK, va multumesc


Titlul: Răspuns: sistem DVR cu card DI-VI Chance-I
Scris de: Tommy din Luni, 5 Mai 2008, 14:44:34
Despre placa de captura video Vi-di 200/32, ma intrebati daca este suficienta....NU STIU!!! Fiti mai explicit la ce anume va referiti, accepta 32 de canale video, respectiv 2 canale audio. Este o placa de captura cu compresie software (compresia este facuta de catre sistemul PC) si poate scoate 200 de cadre pe secunda. Cablarea pe care v-o recomand este pe cablu coaxial si MARE atentie la impamantare, mai ales la camerele de exterior. Despre configuratia calculatorului, placa de baza pare ok, pe core2duo inca nu stim cat sunt de fiabile deoarece inca nu le-am testat, placa video este ok (am testat-o, exact modelul specificat de dumneavoastra), la fel si hard-disk-ul, memorie 1GB este suficienta.

La camere, Fuho IR938 nu a prezentat pana acum problemele care au aparut la 922. Alimentarea se recomanda sa se faca local si nu pe distante mari.


Titlul: Răspuns: sistem DVR cu card DI-VI Chance-I
Scris de: Nelu din Miercuri, 14 Mai 2008, 08:57:56
As vrea sa-mi indicati o configuratie de camere care credeti ca ar putea face fata fara probleme la un sistem CCTV cu 4 camere si o placa DVR.
Acest sistem urmeaza sa fie montate la o vila (nu foarte mare) din care 2 camere exterioare si 2 camere interioare (hol si garaj).
Pentru camerele de exterior eu m-am gandit la TP-H7777VIC-MIR.
Beneficiarul doreste sa acceseze calculatorul cu camere si din alte localitati.

Va multumesc


Titlul: Răspuns: sistem DVR cu card DI-VI Chance-I
Scris de: Tommy din Joi, 15 Mai 2008, 09:52:52
Placa DVR de 4 canale puteti alege intre vidi, smart sau NUUO. Pentru varianta vidi exista modelul Vidi100/4, Pentru NUOO este SCB5004 iar pentru smart este Smart 25, smart 50, smart 100/4. Daca nu cumparati sistemul complet de la noi, sa fiti atent la configuratia PC-ului sa fie compatibila cu specificatiile placii, altfel veti intampina tot felul de probleme neprevazute. Camerele specificate de catre dumneavoastra pentru exterior sunt bune, iar pentru interior pot sa va recomand EQ550T-PUM pe 220V sau 12V. Atentie!! La aceste camere mai trebuie montate si lentile si suporti .


Titlul: Răspuns: sistem DVR cu card DI-VI Chance-I
Scris de: foryoursilence din Sâmbătă, 21 Iunie 2008, 16:54:14
Va salut. Pentru a nu deschide alt subiect legat tot de placile Di-Vi in cazul meu 400/32, va cer parerea tot aici despre problema aparuta la unul din sisteme.
DVDrul este achizitionat de la Secpral (am cerut 1gb ddram), am instalat toate camerele, sursa, verificari, insa cand am pornit calculatorul doar primele 16 canale respectiv doar placa Master imi da imagine color. Restul canalelor indiferent de setarile dupa prima camera, respectiv PAL raman intr-un B/W putin distorsionat.
Presupun ca e o problema de la placa Slave, insa as dori o confirmare, caz in care trebuie sa merg cu DVDrul la service, fiind desigur si in garantie.
Multumesc de atentie.


Titlul: Răspuns: sistem DVR cu card DI-VI Chance-I
Scris de: Tommy din Luni, 23 Iunie 2008, 14:28:29
Doar in cazul in care mesageria nu l-a butonat, DVR-ul ar fi trebuit sa functioneze corespunzator (am testat pe ambele placi daca merge, iar daca a ajuns la dumneavoastra inseamna ca de la mine a plecat in stare buna ) :D
Daca reinstalarea softului nu va rezolva problema, ma tem ca va trebui sa apelati la varianta  SERVICE. Succes :)