Forum SECPRAL

Discuţii => Antiefracţie => Subiect creat de: JOHNY din Vineri, 27 August 2010, 11:10:58



Titlul: ajutor programare DSC 1616
Scris de: JOHNY din Vineri, 27 August 2010, 11:10:58
salut

am o mare rugaminte pentru cineva care are rabdare si vrea sa ma ajute sa programez o centrala 1616. (am lucrat doar cu 585 pana acum).

 am o centrala 1616 cu 6 senzori , 2 tastaturi( una LCD PK 5500 la parter si una LED cea inclusa in centrala la etaj ),
zonele le vreau definite astfel :(vreau sa folosesc 6 senzori pe care ii am pe 6 zone care are centrala)
 
Zona 1 - pir intrare parter
Zona 2 - Living parter
Zona 3 - Dormitor parter
zona 4 - Scari etaj
Zona 5 - Dormitor Etaj
Zona 6 - Birou etaj

intrebarile mele sunt urmatoarele :

Zona 1 (pir intrare parter ) vreau definit zona de intarziere pt a putea arma -dezarma
Zona 2-Zona 6 , zone instante.
 1)  cum le programez   (ca la 585 ) ?
 2 ) cum schimb codul pt armare -dezarmare?
 3 ) cum pot anula o zona pt a arma atunci cand sun in casa noaptea (Ex . dorm in dormitorul de la etaj si vreua sa armez fara zona 5, iar daca ies pot ajunge la tastatura de la etaj sa dezarmez fara sa ma vada alt senzor)?
4) cum programez numerele de telefon ?
5 ) se poate monta fiecare senzor pe cate o zona fara a mai trebui create partiti, vreau sa fac cat mai simplu ?


va multumesc si sper sa se gaseasca cineva care are timpul necesar si rabdarea pentru a ma ajuta.




 


Titlul: Răspuns: ajutor programare DSC 1616
Scris de: csabip din Vineri, 27 August 2010, 14:33:50
programarea se face ca la PC585. pentru armare acasa poti sa folosesti armare/dezarmare stay/away. cauti armare/dezarmare stay/away la sectiunea lui.


Titlul: Răspuns: ajutor programare DSC 1616
Scris de: adyrocks din Vineri, 27 August 2010, 19:54:50
RTFM ..............

nu considerati ca nu vreau sa va ajut .... dar totusi intram pe un forum sa intrebam cum se programeaza lucruri banale ....
eu va doresc mult succes dar totusi "habar nu am ce e o centrala efractie si ma duc pe forum ca poate imi da cineva pas cu pas ce sa fac "

e putin cam penibil.....sau poate mai mult

numai bine

apropo ca tot "sunt om rau" la 220 V stiti sa o conectati ? 

eu doar glumesc.... teoretic .. mai ales ca "times is money" .. pff deja pierdui niste bani  ;D


Titlul: Răspuns: ajutor programare DSC 1616
Scris de: JOHNY din Sâmbătă, 28 August 2010, 21:54:02
va multumesc pentru raspunsuri.