Forum SECPRAL

Discuţii => Diverse - Discuţii libere => Subiect creat de: DanielC din Miercuri, 1 Septembrie 2010, 17:03:54Titlul: Team Building Dealeri, Instalatori, Vanzatori!
Scris de: DanielC din Miercuri, 1 Septembrie 2010, 17:03:54
Mda, la mine vara se apropie de sfarsit si probabil din nefericire  in 1-3 luni timpul liber in timpul orelor de program va creste.

Asa ca pentru acei dintre dvs...care se plimba pe frumoasele meleaguri ale tarii noastre ...cu bormasina si scara in spate (tehnicienii)....sau numai cu o simpla mapa de prezentare (comercialii)...va adresez o invitatie cu caracter ‘’sportiv’’ in cazul in care se intampla sa gasim o zona de intalnire congruenta.
  Ma dau in vant dupa tenis de masa ...la un nivel de amator...
Asa ca  astept provocari de la oricine atunci cand timpul va permite si drumurile va poarta in zone apropiate mie.

Conditiile preliminarii sunt:

A.Teoretice: - caracteristici generale echipamente DSC ( a se intelege o cunoastere generala a regulilor de joc a tenisului de masa )
                  - cunoasterea ‘’programarii’’ a diverselor tipuri de ‘’control panel-uri’’ (a se intelege un arsenal cu o gama  variata de lovituri si efecte)
      
B.Tehnice: - aviz lucru la inaltime ( a se intelege apt medical pentru sport)
               - dotari echipamente :bormasini, truse de scule, scari etc ( tricou, pantaloni scurti, paleta ....). Exceptie de la aceast dotari  pot avea  comercialii (vanzatori, dealeri, reselleri...) care in schimb vor trebui sa dovedeasca ca stiu diferenta intre un discount si un rabat comercial (  a se intelege o lovitura cu forehand-ul si una cu backhand-ul / rever)
                - manualitate conexiuni, legaturi (...... ;D......)

C.Optionale: - chef de munca ( tenis de masa binenteles  )
                  - sete [de citronada bineteles nu va ganditi la bere ca Regulamentul de Ordine Interioara interzice strict consumul bauturilor alcoolice in timpul ‘’lucrului’’. Exceptii- declaratii tip pe proprie raspundere ca in urma consumului masurat a diverse lichide cu efect racoritor si nu numai, nu sunt afectate caracteristicile de baza  a probei prestate si nici nu se intra in conflict de interese cu distinsele partenere de pasnica convietuire ( a se intelege sotii pentru posesori)]  :D

               Verificarea conditiilor preliminare de joc se va face numai prin proba practica !!!
     Cei cazuti la probele preliminarii platesc  consumatia
     Contestatiile (revansa) se acorda numai in conditii similare in zona de domiciliu a petentului.

 ;D ;D ;D

PS.
Un regulament ajutator:
http://www.youtube.com/watch?v=yamr-fTqU-I