Forum SECPRAL

Discuţii => CCTV şi DVR => Subiect creat de: speleus din Sâmbătă, 10 Mai 2008, 16:44:44



Titlul: Intotech
Scris de: speleus din Sâmbătă, 10 Mai 2008, 16:44:44
Buna ziua,

am in service 4 unitati Intotech cu pina la 16 camere (sunt de genul tip PC - dar mult mai mici ca dimensiune).
Intimpin o problema destul de deranjanta la toate sistemele.
La un moment dat (aleator) pe anumite camere ingheata imaginea (fiind in surveilance) si din acel moment pe camera sau camerele respective nu se mai inregistreaza nimic. Toate camerele imi sunt puse pe motion detection
Pina nu se face o repornire a sistemului, pe canalele respective (inghetate) nu mai inregistrez nimic, si daca vreau sa caut in back up normal ca n-am imagine.
Tot asa citeodata pe unele canale imi apare pe imaginea canalului Camera OFF, insa daca repornesc softul camera isi  revine si am imagine. Ma gindesc ca daca era o problema de legaturi si dupa repornire ar trebui sa am Camera OFF.
Ce ma sfatuiti sa fac?
Deja ma gindesc la solutii dramatice de genul sa instalez un soft care sa reporneasca programul din ora in ora( nu stiu daca exista asa ceva).
Astept cu nerabdare un sfat.

Numai bine!
speleus


Titlul: Răspuns: Intotech
Scris de: lex luthor din Marţi, 13 Mai 2008, 21:29:55
Am montat si eu cateva placi Intotech si nu am avut probleme de genul asta cu ele... Daca tin minte bine, softul stie sa faca un restart al calculatorului la ora la care il programezi, sau in orice caz are o optiune de genul asta. Cauta mai bine in soft ca trebuie sa fie pe la Schedule (daca tin minte bine). Bafta!


Titlul: Răspuns: Intotech
Scris de: Tommy din Joi, 15 Mai 2008, 13:27:46
Verificati camerele, legaturile, impamantarile, sa fie UPS la calculator ... sincer nu am mai auzit de astfel de probleme de la altii...ma gandesc ca doar de acolo ar putea fi problema.


Titlul: Răspuns: Intotech
Scris de: mihaip din Miercuri, 11 Iunie 2008, 10:04:18
Am avut o problema de genul care spui tu cand am avut distante mai mari la cabluri(peste 50m).


Titlul: Răspuns: Intotech
Scris de: Tommy din Miercuri, 11 Iunie 2008, 10:20:03
Trimiteti eventual una dintre placi in service... desi sansele ca sa fie defecta sunt foarte mici deoarece aveti 4 astefel de placi si toate intampina astfel de problema .. exista posibilitatea unei incompatibilitati intre sistem si placi, in cazul in care nu ati folosit componente pentru PC dintre cele recomandate de producator