Forum SECPRAL

Discuţii => Control acces şi pontaj => Subiect creat de: mariandci din Marţi, 12 Octombrie 2010, 15:53:05



Titlul: Problema de pontaj cu ac-015
Scris de: mariandci din Marţi, 12 Octombrie 2010, 15:53:05
Am instalat de vreo doua saptamini o centrala ac-015 care este folosita pentru pontajul angajatilor,cu cititor de carduri la intrare si la iesire din fabrica.
Toate bune si frumoase pina cind,intr-o buna zi un angajat s-a prezentat la munca pe data de 05-2010 ora 14si26 si iese de la munca pe data de 06-2010 la ora 02 si 10 si nu afost pontat cu cele aproape 12 ore muncite.
Initial am crezut ca s-a intimplat asta deoarece la sectiunea''working hours'' am avut un timp de 8 ore slectat.Am mutat pe 24 ore, am mai introdus un angajat,si am facut o intrare,dupa care,am schimbat data calculatorului (l-am dat cu o zi inainte)fara nici un rezultat,asa ca heeeeelp'''''


Titlul: Răspuns: Problema de pontaj cu ac-015
Scris de: adyrocks din Miercuri, 13 Octombrie 2010, 08:53:59
problema este repetitiva sau a fost doar ceva punctual?
eu am avut astfel de probleme fara numar si defectiunea provenea de la : utilizatori (isi mai dau cardurile intre ei sa se ponteze , etc...)

 ;D



Titlul: Răspuns: Problema de pontaj cu ac-015
Scris de: mariandci din Miercuri, 13 Octombrie 2010, 09:24:54
Dupa cum am spus in primul post am fost si am pontat de intrare, dupa aceea am schimbat data calculatorului,l-am dat cu 24 ore inainte,am pontat de iesire iar programul nu imi arata nimic la ore lucrate pe aceasta perioada.Specific faptul ca programul de pontaj este cel care a venit cu kitul de instalare al centralei AC015.Daca stiti cumva un alt program software in car sa pot programa mai multi parametri va rog sa-mi spuneti.Singura chestie care sepoate suspecta este ca:de ex pontez de intrare pe data de 5,iar de iesire pe data de 6.


Titlul: Răspuns: Problema de pontaj cu ac-015
Scris de: sorin din Miercuri, 13 Octombrie 2010, 09:34:54
şi evenimentele au apărut înregistrate în soft cu diferenţă de 24 de ore?


Titlul: Răspuns: Problema de pontaj cu ac-015
Scris de: adyrocks din Miercuri, 13 Octombrie 2010, 14:25:17
din cate stiu (am lucrat mai mult cu ac215) centrala are ceas intern iar data si ora evenimentului este cea a ceasului centralei
nu stiu ce se poate intampla daca modifici data pe calculator (softul cu data lui o sa incerce sa updateze ora/data in centrala , centrala are ora/data ei )
sa nu fie o desincronizare intre soft si controlerul centralei (vreo optiune bifata/nebifata care da totul peste cap)
ce bus folosesti ? RS232 sau RS485 ?


Titlul: Răspuns: Problema de pontaj cu ac-015
Scris de: mariandci din Joi, 14 Octombrie 2010, 12:21:47
Pina la urma am primit un raspuns de la furnizor:centrala ac-015 nu are posibilitatea sa ponteze decit intr-o singura zi deoarece softul este gratuit,pentru a putea functiona sistemul la o intreprindere cu 3 schimburi sau ceva de genul 12 cu 24 trebuie folosita centrala ac 225 care vine la pachet cu un soft profesional de pontaj.
Va multumesc pentru ca ati incercat sa ma ajutati.