Forum SECPRAL

Discuţii => CCTV şi DVR => Subiect creat de: Lorant din Marţi, 14 Decembrie 2010, 18:13:06



Titlul: dvr rapidos
Scris de: Lorant din Marţi, 14 Decembrie 2010, 18:13:06
Salut,
Am un client cu o placa Rapidos in calculator.
Problema este ca nu mai gaseste cd-ul de la ea. Si nici nu gasesc softul prin google.
Ma puteti ajuta cu un soft? O scurtatura  spre un site, ceva?

Mersi mult.


Titlul: Răspuns: dvr rapidos
Scris de: sorin din Marţi, 14 Decembrie 2010, 23:41:48
lorant, eu am primit softul de la secpral, departamentul service.
roagă-i să ți-l dea, dacă nu rezolvi, revino cu un mesaj aici și fac cumva să ajungă la tine. (e vreo 70 mega tot pachetul)


Titlul: Răspuns: dvr rapidos
Scris de: Lorant din Joi, 19 Mai 2011, 18:25:47
Am rezolvat.
Mersi.


Titlul: Răspuns: dvr rapidos
Scris de: billy din Vineri, 24 Februarie 2012, 10:03:52
Am si io aceeasi problema.
Unde gasesc soft-ul??


Titlul: Răspuns: dvr rapidos
Scris de: Lorant din Vineri, 24 Februarie 2012, 10:35:57
Il am, dar are cca 100 MB.
Daca esti din Timisoara, ne intalnim si iti dau o copie. Daca nu, propune tu cum sa facem.


Titlul: Răspuns: dvr rapidos
Scris de: billy din Vineri, 24 Februarie 2012, 11:12:21
Sunt din Constanta.
Poti sa incarci o arhiva pe www.filebox.ro sau www.cx.com
As prefera pe filebox.ro, e mai usor si pentru tine.
Multumesc.


Titlul: Răspuns: dvr rapidos
Scris de: sorin din Vineri, 24 Februarie 2012, 12:12:45
http://fbx.ro/nkg1xr69t24t1dct


Titlul: Răspuns: dvr rapidos
Scris de: adyrocks din Vineri, 24 Februarie 2012, 13:32:26
bentel il are pe site sectiunea download


Titlul: Răspuns: dvr rapidos
Scris de: billy din Vineri, 24 Februarie 2012, 16:52:36
bentel il are pe site sectiunea download

La bentel cere user si parola.


Titlul: Răspuns: dvr rapidos
Scris de: billy din Sâmbătă, 25 Februarie 2012, 15:55:28
Multumesc membrilor pentru ajutor si promtitudine.
Am gasit soft-ul pe link-ul dat de Sorin.


Titlul: Răspuns: dvr rapidos
Scris de: billy din Miercuri, 29 Februarie 2012, 20:04:52
Revin cu o intrebare.
Am urmat. configuratie:
P4 3ghz - 512 DDR1 - HDD 80 - video ATI Rage 16 mb, chipser VIA, SO Win2000 Prof., DirectX 9c.

In manualul placii Rapidos, configuratia mea se incadreaza, dar cand rulez soft-ul calcu' isi da restart. Am incercat si cu o pl. nVidia Riva TNT2 vanta 16 mb, acelasi rezultat.

Variantele de RapidOS incercate 2.3.2 si 2.4.2.


Titlul: Răspuns: dvr rapidos
Scris de: sorin din Joi, 1 Martie 2012, 00:54:32
1. supraîncălzire procesor?
2. task manager - events - errori?
3. click dreapta my computer - advanced - startup and recovery - debifezi automatically restart şi dacă îţi dă ecran albastru notezi driverul care a generat evenimentul, sau mai bine notezi absolut tot ce scrie şi pui aici.

... sunt doar câteva sugestii


Titlul: Răspuns: dvr rapidos
Scris de: adyrocks din Joi, 1 Martie 2012, 09:42:37
chipset via = restart , blocaj , etc...

schimba placa de baza si o sa mearga

dar de unde mai asa antichitati de calculatoare si componente ?  :D


Titlul: Răspuns: dvr rapidos
Scris de: billy din Joi, 1 Martie 2012, 11:14:05
Administrez o retea de calculatoare folosite la supraveghere video.
Proprietarul retelei nu investeste in DVR-uri, prefera sistemul pe PC mai ieftin.
"Noile" achizitii sunt in nr. de 5, au aceeasi configuratie si doream dotarea lor cu o placa de captura.
Am gasit la cineva niste placi Rapidos (la mana a 2-a) si am luat una pentru test.
In manualul Rapidos atasat, chipset-ul VIA este agreat.

Procesorul nu se incinge, am facut proba pe 2 sisteme.

Am sa incerc si recomandarea lui Sorin.
Revin.


Titlul: Răspuns: dvr rapidos
Scris de: billy din Sâmbătă, 3 Martie 2012, 00:37:15
Contrar a ce scrie in manual, se pare ca chipset-ul VIA nu e compatibil.
Pus placa pe un sistem Intel, P3 la 500mhz cu HDD de 10gb, 128 ram si video ATI de 8 mb.
Placa + soft-ul functioneaza.
Maine incerc pe un P3 la 800 cu 256 ram si video nVidia Vanta la 16mb.


Titlul: Răspuns: dvr rapidos
Scris de: adyrocks din Sâmbătă, 3 Martie 2012, 12:43:19
parca cam aia am zis si eu nu ?  :D


Titlul: Răspuns: dvr rapidos
Scris de: billy din Sâmbătă, 3 Martie 2012, 20:41:03
parca cam aia am zis si eu nu ?  :D

Ai avut dreptate, totusi manualul.........................zicea ca......


Placile astea vechi nu merg decat pe chipset-uri intel.
Ce fac io cu cele 5 sisteme pe VIA?
Ce placi de captura pun?
As prefera ceva de la Geovision.
Imi recomandati ceva? ....scuze pt. offtopic.


Titlul: Răspuns: dvr rapidos
Scris de: billy din Luni, 23 Aprilie 2012, 18:02:06
Revin .....cu probleme.
Am pus placile pe niste IBM-uri vechi cu chipset Intel.
P4 la 1.4 si P3 la 733.
Ambele cu 128 sdram.
Windows 2000 Prof. instalat.
Placi video nVidia Vanta de 16mb.

Ecran albastru si .......... Restart.

Nu inteleg care e problema.
Va rog o sugestie.


Titlul: Răspuns: dvr rapidos
Scris de: billy din Luni, 23 Aprilie 2012, 18:03:35
Revin .....cu probleme.
Am pus placile pe niste IBM-uri vechi cu chipset Intel.
P4 la 1.4 si P3 la 733.
Ambele cu 128 sdram.
Windows 2000 Prof. instalat.
Placi video nVidia Vanta de 16mb.

Ecran albastru si .......... Restart.

Nu inteleg care e problema.
Va rog o sugestie.


Titlul: Răspuns: dvr rapidos
Scris de: Minase din Luni, 21 Ianuarie 2013, 12:48:53
Se poate un reupload va rog ? link-ul de la sorin nu mai merge.
Va multumesc.


Titlul: Răspuns: dvr rapidos
Scris de: sorin din Marţi, 22 Ianuarie 2013, 09:51:36
la un mesaj atât de civilizat şi un PM atât de detaliat nu putem rămâne indiferenţi :)
http://www.girlshare.ro/32121164.9


Titlul: Răspuns: dvr rapidos
Scris de: billy din Marţi, 22 Ianuarie 2013, 16:37:23


Am rezolvat si io cu placile Rapidos pe sistemele care le am.
Totul era din drivere-le pe care le instala Windows-ul.
Trebuie incarcate manual driverele.
Revin cu detalii daca trebuie.


Titlul: Răspuns: dvr rapidos
Scris de: Minase din Miercuri, 23 Ianuarie 2013, 12:04:05
Multumesc frumos,imi cer scuze pentru raspunsul intarziat.
Toate cele bune.


Titlul: Răspuns: dvr rapidos
Scris de: billy din Luni, 15 Aprilie 2013, 14:22:22
Placile merg si pe chipset VIA. Am testat solutia.
Totul era din drivere. Windows-ul instala automat niste drivere pentru placi, pe care le "avea ramase de la vechile placi cu Pico 2000".
Daca modificai calea driverelor cu cele de pe CD-ul tau, isis lua alte drivere si totul se rezolva.
Deci merge si pe VIA, asa cum zice la manual.

O intrebare, se pot instala sub Linux acesrte placi, din pacate licenta pe Windows nu mai este valabila?


Titlul: Răspuns: dvr rapidos
Scris de: billy din Marţi, 16 Aprilie 2013, 14:12:48
O intrebare, se pot instala sub Linux aceste placi??

din pacate "licenta pe Windows" nu mai este valabila?