Forum SECPRAL

Discuţii => Control acces şi pontaj => Subiect creat de: speleus din Duminică, 29 Iunie 2008, 10:43:27



Titlul: KT-100
Scris de: speleus din Duminică, 29 Iunie 2008, 10:43:27
Buna ziua,

la un sistem cu 2 X kantech KT-100 conectate impreuna pe 485 si care controleaza 3 usi exista vreo posibilitate de a le programa (cartele si drepturi de acces) daca nu dispun de programul Entrapas?

Va multumesc anticipat
speleus


Titlul: Răspuns: KT-100
Scris de: Mihai Ielcean din Joi, 3 Iulie 2008, 18:37:39
Buna ziua,

la un sistem cu 2 X kantech KT-100 conectate impreuna pe 485 si care controleaza 3 usi exista vreo posibilitate de a le programa (cartele si drepturi de acces) daca nu dispun de programul Entrapas?

Va multumesc anticipat
speleus

Nu prea imi dau seama cum controlati 3 usi cu 2 KT100, dar oricum nu puteti face nimic fara EntraPASS.


Titlul: Răspuns: KT-100
Scris de: speleus din Joi, 3 Iulie 2008, 23:04:51
 :) si mie mi s-a parut ciudat, dar asa este, adica cel putin asta e pe teren (2 KT100 la 3 usi - doar intrare)) si in proiectul sistemului se specifica ca exista 2 unitati KT-100 pentru controlul a 3 usi. Acuma daca la una din usi e doar de forma pus cititorul si yala e mereu deschisa asta e alta problema (il priveste pe instalator).
Magareata a cazut pe mine care am preluat service-ul sistemului si acuma trebuie sa rezolv cumva problema.
Ce ma sfatuiti sa fac? De ce as avea nevoie sa pot controla deplin sistemul?
Multumesc anticipat.
speleus


Titlul: Răspuns: KT-100
Scris de: Mihai Ielcean din Joi, 3 Iulie 2008, 23:27:17
Aveti nevoie de inca un KT100 impreuna cu sursa, EntraPASS si SekaVC485 sau Seka Ser-IP in cazul in care nu dispuneti de asa ceva.


Titlul: Răspuns: KT-100
Scris de: michaisoft din Marţi, 8 Iulie 2008, 23:16:16
Se mai practica. Cu 2x KT100 se pot comanda 4 usi (adica pe fiecare KT100 cate 2 usi). Cand bugetul e mic....
Nu e 100% corect dar merge. Insa pt programarea cartelelor nu cred ca se poate fara entrapass.