Forum SECPRAL

Discuţii => Control acces şi pontaj => Subiect creat de: foryoursilence din Miercuri, 20 August 2008, 02:18:06



Titlul: Kantech - Pontaj
Scris de: foryoursilence din Miercuri, 20 August 2008, 02:18:06
Va salut.
Am instalat zilele astea 2 KT300 cu 3 KT100. Instalat Entrapas-SE, site configurat, cartele. Toate comenzile sunt ok.
Cum se procedeaza cu softul Entrapont?
Se instaleaza? Daca da cum pt ca pe cdul primit nu gasim calea deloc.
Se importa doar? si unde?
Va multumesc.


Titlul: Răspuns: Kantech - Pontaj
Scris de: mihaip din Joi, 21 August 2008, 09:24:44
pe CD-ul primit nu ai nici un EXEcutabil?
daca nu este il gasiti pe site la sectiunea download


Titlul: Răspuns: Kantech - Pontaj
Scris de: foryoursilence din Vineri, 22 August 2008, 11:48:41
Da, asta era problema nu exista un executabil.
Merci de confirmare.


Titlul: Răspuns: Kantech - Pontaj
Scris de: Mihai Ielcean din Marţi, 26 August 2008, 09:07:10
Dar ce contine CD-ul respectiv?