Forum SECPRAL

Discuţii => Antiefracţie => Subiect creat de: Ionut din Marţi, 26 August 2008, 17:18:40



Titlul: PC 1832
Scris de: Ionut din Marţi, 26 August 2008, 17:18:40
Buna ziua!
Am si eu o problema:am instalat o centrala 1832 si am facut doar doua partitii,cu tastaturi PC 1555  si doresc sa ma ajutati sa programez centrala pe linie telefonica.
Fiecare tastatura nu-mi arata zonele ce sunt asignate partitiei respective.
Cum trebuie sa procedez ca fiecare tastatura sa-mi arate zonele pe partitia respectiva?
Imi arata doar zonele de pe partitia I.
Va multumesc anticipat,pentru ajutor!


Titlul: Răspuns: PC 1832
Scris de: michaisoft din Duminică, 31 August 2008, 11:56:29
Tastatura care e in Partitia 1 se poate lasa asa (centrala a configurat tastaturile pt partitia 1).
In locatia [000] Optiunea
  • (Slot Address) tastezi 11 apoi 22 apoi #
Adica (vezi sectiunea [000]) prima tastatura o inrolezi pe Partitia 1 slot 1, iar a doua tastatura pe Partitia 2, slot 2 apoi # pt a iesi din Optiune si # pt a iesi din sectiune.
De obicei prima tastatura e cea de pe care s-a tastat prima tasta la pornirea centralei. Daca afiseaza zonele vice-versa (adica tastaturile sunt invers asignate pe partitii), se schimba in sectiunea [000]
  • [22] [11] [##].

O alta solutie e sa mergi la direct la tastatura partitiei 2, intri in programare de aici tastezi [000]
  • [22] [##].
Succes.


Titlul: Răspuns: PC 1832
Scris de: michaisoft din Duminică, 31 August 2008, 12:08:30
Vad ca mai sus a aparit un cerculet in loc de 0 (zero).


Titlul: Răspuns: PC 1832
Scris de: Mihai Ielcean din Joi, 25 Septembrie 2008, 11:13:49
Programarea slotului si a partitiei trebuie facuta de la tastatura corespunzatoare.
Individual, la fiecare tastatura se intra in programare, apoi se tasteaza 000 (pentru sectiunea de programare a tastaturii) apoi se mai tasteaza o data 0 (pentru sub-sectiunea slot-partitie) si apoi la una din tastaturi se face 11 (cea pentru partitia 1) si la cealalta se face 22(cea pentru partitia 2). dupa care se iese din programare.
Dupa ce au fost facute individual aceste programari e bine sa se dea o comanda de reinvatare module , adica se intra in sectiunea 902.
Sper sa te descurci