Forum SECPRAL

Discuţii => CCTV şi DVR => Subiect creat de: ovidiukb8 din Joi, 1 Martie 2012, 02:40:40



Titlul: Problema cu un DVR si ip static de la Romtelecom
Scris de: ovidiukb8 din Joi, 1 Martie 2012, 02:40:40
 O idee, daca se poate, va rog ! Am un dvr care portforward.com zice ca trebuie sa-i forwardezi porturile 67,68 dar si 80 ! am ip static de la romtelecom, router huawei hg655b ! setari facute bine si pe dvr si pe router ...cum s-ar zice; si totusi porturile 67 si 68 sunt tot inchise !  o idee ceva ?


Titlul: Răspuns: Problema cu un DVR si ip static de la Romtelecom
Scris de: maryo21ro din Joi, 1 Martie 2012, 09:23:47
am avut si io acu 2 saptamani aceiasi problema. routerul ala are ptz , incearca sa pui ip-ul dvr-ului acolo si neaparat proba o faci din exteriorul retelei adik conectal la internet din alta parte.


Titlul: Răspuns: Problema cu un DVR si ip static de la Romtelecom
Scris de: adyrocks din Joi, 1 Martie 2012, 09:39:40
porturi inchise cu forwarding facut = firewall


Titlul: Răspuns: Problema cu un DVR si ip static de la Romtelecom
Scris de: ovidiukb8 din Joi, 1 Martie 2012, 14:16:16
porturi inchise cu forwarding facut = firewall

firewall disable peste tot!


Titlul: Răspuns: Problema cu un DVR si ip static de la Romtelecom
Scris de: ovidiukb8 din Joi, 1 Martie 2012, 14:17:47
am avut si io acu 2 saptamani aceiasi problema. routerul ala are ptz , incearca sa pui ip-ul dvr-ului acolo si neaparat proba o faci din exteriorul retelei adik conectal la internet din alta parte.
dmz vrei sa zici ? am facut asta ...si proba facuta din exterior, normal !


Titlul: Răspuns: Problema cu un DVR si ip static de la Romtelecom
Scris de: adyrocks din Joi, 1 Martie 2012, 14:28:55
acum porturi deschise .. la ce dvr ai tu e normal sa apara deschise tot timpul ?
de ex la everfocus portul de date 37260 apare inchis (nu raspunde dvr-ul pe portul de date) dar asta nu inseamna ca nu functioneaza atunci cand cineva se conecteaza pe portul de control

oricum ca idee imi aduc aminte de cineva care s-a chinuit vreo 2 zile , problema era ca routerul avea mai multe interfete virtuale declarate , verifica forwardingul intre ce si ce il ai , poate o fi bine facut dar pe cine stie ce interfata neutilizata

bafta

ps
din afara te poti autoverifica aici : http://www.canyouseeme.org/


Titlul: Răspuns: Problema cu un DVR si ip static de la Romtelecom
Scris de: ovidiukb8 din Joi, 1 Martie 2012, 14:46:22
forwardingul l-am facut pe interfata buna. sigur ! si exact canyouseeme.org il folosesc si eu ! dvr-ul e kingwave kw 9010


Titlul: Răspuns: Problema cu un DVR si ip static de la Romtelecom
Scris de: sorin din Joi, 1 Martie 2012, 15:07:18
firewall disable peste tot!

chiar şi la romtelecom în server?  ;D
nu m-aş mira să filtreze RTC acele porturi, după reguli de ei ştiute.

întrebare întrebăcioasă: ia un router aiurea, dă-i conexiune WAN din LAN-ul modemului Romtelecom. leagă DVR în LANul routerului aiurea şi un PC în LAN-ul modemului Romtelecom. fă setările de forward în routerul aiurea la porturile alea de mai sus. de pe PC, apelând IP "wan" al routerului aiurea, merge totul ok?
ca să ştim dacă e bun DVR şi setările la el // softul DVR.
din DVR nu poţi modifica porturile alea? eventual cu ceva mai mare de 1024.


Titlul: Răspuns: Problema cu un DVR si ip static de la Romtelecom
Scris de: alex din Sâmbătă, 3 Martie 2012, 12:17:26
....aceeasi problema cu romtelecom.....rezolvi pb sunand la tehnic la ei.....


Titlul: Răspuns: Problema cu un DVR si ip static de la Romtelecom
Scris de: sorin din Sâmbătă, 3 Martie 2012, 15:26:56
...caz în care îţi urez răbdare şi... tutun.


Titlul: Răspuns: Problema cu un DVR si ip static de la Romtelecom
Scris de: adyrocks din Duminică, 4 Martie 2012, 01:39:48
in fine , am avut cu rtc cazuri in care totul a mers ok , cazuri in care de nicio culoare ....
acu ca idee : poti schimba porturile la dvr pe 21,22,8080 sau alte porturi uzuale care nu au cum draq sa le filtreze ?


Titlul: Răspuns: Problema cu un DVR si ip static de la Romtelecom
Scris de: atutech din Duminică, 9 Septembrie 2012, 12:43:14
DMZ ENABLE?


Titlul: Răspuns: Problema cu un DVR si ip static de la Romtelecom
Scris de: atutech din Sâmbătă, 13 Iulie 2013, 10:38:40
Atentie, la aceste routtere, merg doar pe portul 1 si 2, pe 3 si 4 nu merg, sint alocate pentru IP TV. Nu intreba la Romtelecolor, ca habar n-au, eu am aflat din intamplare si dupa 2 zile de chin si sange.


Titlul: Răspuns: Problema cu un DVR si ip static de la Romtelecom
Scris de: adyrocks din Sâmbătă, 13 Iulie 2013, 14:26:49
hehe eu am avut nevoie de 2-3 ore de chin ,sange, sudoare ,durere, etc   ;D


Titlul: Răspuns: Problema cu un DVR si ip static de la Romtelecom
Scris de: dio2449 din Marţi, 11 Martie 2014, 09:22:07
Aceiasi problema o am si eu cu modemul celor de la Romtelecom.Vreau sa deschid porturile 8080 si 6036 ca sa ma conectez la un dvr si nu merge de nici un fel sa-l accesez din exterior(din reteaua interna merge fara probleme).Setarile in dvr sunt bune,in router am facut maparea porturilor respective,dar nu vrea defel sa mearga.