Forum SECPRAL

Discuţii => Control acces şi pontaj => Subiect creat de: ady din Miercuri, 21 Martie 2012, 22:21:00



Titlul: sincronizare ceas pc cu centrala AC 115
Scris de: ady din Miercuri, 21 Martie 2012, 22:21:00
Salut
Intampin urmatoarea problema .
Am instalat aplicatia pt Rosslare ,setez tot , toate bune si frumoase .
Comut aplicatia pe online si dau cu cardu'- functioneaza perfect ( ora ,minutul,secunda) ,peste o ora dau iarasi ,peste 2 la fel -functioneaza perfect ( ora ,minutul,secunda)
Uploadez bufferul din centrala si incerc sa generez un raport ..... si in raport , in excel imi arata o singura ora ,minut secunda , pentru oricare din angajatii care au pontat.
Adica pe romaneste : ori ca pontezi la ora 8,9,15,20   esti inregistrat in raport cu o anumita ora ( de ex ora 8 pentru toti angajatii).
Am instalat si noua versiune de soft .......si la fel + ca versiunea aceasta nu recunoaste baza de date din versiunea anterioara. :o  :o
Daca sincronizez ceasul in aplicatie cu cel al PC-ului ....trasmit catre centrala , se transmite , dar ceasul ingheata la ora si minutul la care am trimis .
Ora si minutul acesta il regasesc in generarea raportului - adica ora aceasta imi afiseaza pentru totii angajatii pontati in ziua respectiva.




Titlul: Răspuns: sincronizare ceas pc cu centrala AC 115
Scris de: Mihai Ielcean din Joi, 22 Martie 2012, 10:04:34
Sigur este o problema cu RTC-ul centralei. Service.


Titlul: Răspuns: sincronizare ceas pc cu centrala AC 115
Scris de: ady din Joi, 22 Martie 2012, 10:22:11
..........banuiam eu ceva ,dar nu eram sigur.

Multumesc frumos pentru raspuns.


Titlul: Răspuns: sincronizare ceas pc cu centrala AC 115
Scris de: ady din Joi, 22 Martie 2012, 12:30:29
Dar de ce oare nu imi recunoaste mdb-ul versiunii de soft anterioare?
Am incercat sa o pacalesc :
- am sters mdb-ul facut de noua versiune de soft .....si am pus vechiul mdb ., imi incarca angajatii dar imi da tot felul de erori+ nu imi deschide usa .
-Oare cum procedez sa nu mai fiu nevoit sa inrolez atatia angajati ?
-Stie cineva care parola la mdb-ul creat ? am vazut ca este securizat de parola .


Titlul: Răspuns: sincronizare ceas pc cu centrala AC 115
Scris de: adyrocks din Joi, 22 Martie 2012, 15:01:08
iei mdb vechi cu aplicatia veche si dai export
apoi la cea noua import

ar trebui sa mearga asa  :)