Forum SECPRAL

Discuţii => Control acces şi pontaj => Subiect creat de: ionutgs din Luni, 9 Aprilie 2012, 15:13:58Titlul: Soft interfatare
Scris de: ionutgs din Luni, 9 Aprilie 2012, 15:13:58
Salut,
  Un client are o centrala Kantech KT-300 cu softul EnterPass Special Edition v 3.12.8c .
As dori sa stiu daca exista o interfata intre softul respectiv si Microsoft SQL Server. Ma intereseaza deoarece vreau sa fac o interfatare cu un program de pontaje si gestionare carduri/utilizatori.

Multumesc,Titlul: Răspuns: Soft interfatare
Scris de: csabip din Miercuri, 18 Aprilie 2012, 08:33:37
pontajele si gestionarea de carduri o poti face cu softul Entrapass foarte bine.


Titlul: Răspuns: Soft interfatare
Scris de: sorin din Miercuri, 18 Aprilie 2012, 09:11:25
în principiu se poate face o interfaţare cu aproape orice alt soft terţ, dar cam întotdeauna se ajunge la export periodic din entrapass şi import în altceva.
nu e la-ndemână să faci gestiune de carduri dintr-un soft terţ pentru că va trebui să faci import în entrapass care să transmită la centrală, permanent. plus că unele funcţii vor fi imposibil de realizat prin alt soft.
entrapass are opţiuni complexe şi este aproape complet. completarea poate fi reprezentată doar de rafinări ulterioare ale datelor de ieşire, după bunul plac al administratorului / utilizatorului.


Titlul: Răspuns: Soft interfatare
Scris de: adyrocks din Miercuri, 18 Aprilie 2012, 23:35:23
cred ca problema aici cu soft tert e vechea "noi avem program de pontaj , vrem integrare" unde beneficiarul are el ceva soft si vrea sa taie din ore sa aplice penalizari automat preluand din centrala CA datele cu nea Ion a intarziat 2 ore  :)

cel putin de asta m-am lovit


Titlul: Răspuns: Soft interfatare
Scris de: Altronix din Luni, 18 Februarie 2013, 15:39:45
De ce nu folosesti un soft de control acces care lucreaza cu baze de date SQL Server si atunci nu o sa mai ai probleme. Poti sa faci exportul de date in timp real intre control acces si pontaj.