Forum SECPRAL

Discuţii => Antiefracţie => Subiect creat de: adi.zamfir din Marţi, 19 Februarie 2013, 09:09:52



Titlul: Alexor pe centrala telefonica
Scris de: adi.zamfir din Marţi, 19 Februarie 2013, 09:09:52
Vreau sa leg centrala Alexor pe interiorul unei centrale telefonice. Am dat linie directa,sa poate sa sune interiorul respectiv in exterior,trebuie doar sa formezi cifra 9 inaintea numarului. Ce trebuie sa programez in alarma? Mersi


Titlul: Răspuns: Alexor pe centrala telefonica
Scris de: sorin din Marţi, 19 Februarie 2013, 09:21:25
pe dispecerat sau pentru apelare pe telefonul mobil al proprietarului?
oricum, orice forum şi oricât de competent nu poate suplini o studiere aprofundată a manualului.  ::)


Titlul: Răspuns: Alexor pe centrala telefonica
Scris de: adi.zamfir din Marţi, 19 Februarie 2013, 09:42:45
Pe dispecerat. Stiu ca trebuie sa pun inaintea numarului,in 301 E9(cifra cu care iasa in exterior) ,sau gresesc?


Titlul: Răspuns: Alexor pe centrala telefonica
Scris de: adyrocks din Marţi, 19 Februarie 2013, 10:25:42
daca folosesti centrala nu e vorba sa programezi numai numarul de exteriror ,9 sau cat o fi , mai trebuie in majoritatea cazurilor sa programezi si o pauza necesara comutarii de catre centrala telefonica

majoritatea (daca nu toate) alarmele au optiunea asta


Titlul: Răspuns: Alexor pe centrala telefonica
Scris de: sorin din Marţi, 19 Februarie 2013, 11:28:16
wait tone 9 pauză pauză pauză .... pauză număr.
câte pauze trebuie? păi pune un telefon analog în paralel pe intrarea de linie în centrala de alarmă şi afli.
centrala de alarmă NU se conectează pe interior de centrală telefonică! motivele sunt atât de multe că pot compune o lucrare de diplomă solidă.