Forum SECPRAL

Discuţii => Interfonie, videointerfonie şi yale => Subiect creat de: christensen din Vineri, 17 Ianuarie 2014, 18:36:34Titlul: Sonerie externa de la un post interior
Scris de: christensen din Vineri, 17 Ianuarie 2014, 18:36:34
Am achizitionat o chinezarie de videointerfon si as dori sa-l fac sa sune si in curte. Per moment am montate 3 buzere pt a face galagie dar cum am montat interfonul intrerupatorul a trebuit sa-l elimin asa ca mi-a ramas doar sa caut o modalitate de a scoate un semnal de comanda de la un post interior.
Am desfacut unul dar nu m-am facut mai destept, crezand ca are un buzzer separat pt sunet.... are un difuzor dar este acelasi cu difuzorul pt comunicatie vocala si nu ma pot folosi de ea.
Nu vreau sa ma conectez la butonul de pe postul exterior!

Are doua circuite intergrate, unul microcontroler MG87FE2051AE20 iar celalalt un circuit de voce MC34018L .


si inca o intrebare;
intre postul exterior conexiunea este facut prin 4 fire pana la primul post interior, iar la al doilea post interior conexiunea cu primul post este facut prin 5 fire dintre care 4 sunt in paralel cu firele de la postul exterior dar pt ce este al 5lea? daca nu-mi este de folos as renunta la ea si intreaga conexiune l-as face la doza principala.

 


Titlul: Răspuns: Sonerie externa de la un post interior
Scris de: LAUR din Marţi, 11 Februarie 2014, 16:37:02
buna ziua

o solutie ar fi sa luati semnal de pe pinii 14 si 15 ,de pe circitul de voce sa-l amplificati ,daca este nevoie si sa-l trimite-ti
in ce locatii doriti ,prin  doua fire ,la difuzoare ,sau sa aveti difuzoare . cu amplif. in genul la cele de radioficare ,daca stiti.
trebuie sa luati in consideratie ca se va  transmite si semnalul audio a celui care vorbeste  ,in momentul
cind se trece pe convorbire .
daca asta nu va deranjeaza este ok.