Forum SECPRAL

Discuţii => Antiefracţie => Subiect creat de: razvan din Sâmbătă, 25 Ianuarie 2014, 21:22:39



Titlul: paradox wireless- linie telefonica
Scris de: razvan din Sâmbătă, 25 Ianuarie 2014, 21:22:39
Se poate lega la centrala paradox model  wireless o linie telefonica rds.Daca da cum?
Multumesc


Titlul: Răspuns: paradox wireless- linie telefonica
Scris de: cerbu din Duminică, 26 Ianuarie 2014, 16:23:34
ce fel de centrala wireless?


Titlul: Răspuns: paradox wireless- linie telefonica
Scris de: ro_slider din Luni, 27 Ianuarie 2014, 08:19:49
Salut,
din cate am intalnit, toate centralele wireless de la Paradox - seria MG, au comunicator integrat. Pe linii RDS ( *$#$%^&* ) o sa iti faca probleme atat pe dispecerat - crc error - dar si cu extensie VDMP3 - prea mult zgomot pe linie.
( am adaugat modul gprs/sms si am rezolvat ).


Titlul: Răspuns: paradox wireless- linie telefonica
Scris de: paulasu din Marţi, 18 Martie 2014, 19:27:44
Daca n-ai rezolvat inca si NU vrei sa conectezi alarma la un dispecerat,
te asigur ca poti folosi linia telefonica fixa de la RDS, dar trebuie sa
intri in programare cu Installer Quick Menu, apoi MEM, 1, NR.TEL. + ENTER.
Atat!!, merge 100%. Daca ai programat ceva inainte, legat de programarea pe telefon
da Reset hard, neaparat, altfel nu va functiona.


Titlul: Răspuns: paradox wireless- linie telefonica
Scris de: paulasu din Marţi, 18 Martie 2014, 20:19:39
Am vazut prea tarziu ca am gresit. Dupa MEM, APESI TASTA 3,nu 1,apoi nr.tel. si ENTER.