Forum SECPRAL

Discuţii => Antiefracţie => Subiect creat de: mcf din Luni, 27 Ianuarie 2014, 11:09:00Titlul: Tamper sirena LADY-PI
Scris de: mcf din Luni, 27 Ianuarie 2014, 11:09:00
Buna ziua,
Am o problema cu tamperul de la o sirena Lady-Pi, am legat-o ca in schema de mai jos, functioneaza bine o perioada......dupa un timp imi da alarma, se deschide zona de pe tamperul de la sirena.....daca dau o alarma , se deschide si se inchide zona de pe tamperul de la sirena. Tamperul e fixat bine, nu misca....capacele sunt puse bine, Jumperi GNd si MOD sunt scosi.. Un sfat ceva.....sau o schema sa pot lega tamperul ca sa nu am probleme....daca nu e buna schema. Va multumesc!


Titlul: Răspuns: Tamper sirena LADY-PI
Scris de: curentici din Luni, 27 Ianuarie 2014, 17:32:43
salut, plusul de la sirena se leaga la aux+ din centrala, minusul de la sirena se leaga aux- din centrala , a din sirena se leaga la bell- in centrala, as si asg se leaga pe o zona din centrala poti pune rezistenta in centrala :) , dar 12v ii dai din centrala dupa ce ai pus in ea bacteria si ai inchis-o, succesuri. Cam asa imi amintesc ca se face :) .


Titlul: Răspuns: Tamper sirena LADY-PI
Scris de: alex din Luni, 27 Ianuarie 2014, 22:32:13
minusul sirenei il dai de pe -aux iara la zona foloseste 2 fire si inseriaza pe un fir rezistenta....asa nu o sa iti mai deschida tamperul sirenei in alarma.......mai exact leaga sirena folosind 5 fire .......aceeasi pb am avut-o si asa am rezolvat-o.


Titlul: Răspuns: Tamper sirena LADY-PI
Scris de: mcf din Marţi, 28 Ianuarie 2014, 09:30:17
Multumesc pt raspuns.....o sa incerc.