Forum SECPRAL

Discuţii => CCTV şi DVR => Subiect creat de: iml2368 din Luni, 27 Ianuarie 2014, 20:24:20



Titlul: probleme DVR alhua
Scris de: iml2368 din Luni, 27 Ianuarie 2014, 20:24:20
am instalat trei DVR Alhua intr-o locatie, toate au aceleasi setari, unul dintre ele se bocheaza cam o data la doua saptamani. Prima data dadea eroare de HDD dupa ce am formatat HDD de vreo trei ori pe DVR, A functionat vreo doua zile dupa care iarasi s-a blocat. Am schimbat HDD a functionat doua saptamani, si aceeasi problema DVR blocat ,alarma ( scoate sunetul speficic, adica piuie, camerele se vad dar sunt blocate pe ultima imagine). Pe imagine Monitor nu imi afiseaza nici o eroare. are cineva vreo idee cam ce ar putea fi?


Titlul: Răspuns: probleme DVR alhua
Scris de: sorin din Luni, 27 Ianuarie 2014, 20:46:41
sursa?


Titlul: Răspuns: probleme DVR alhua
Scris de: adyrocks din Marţi, 28 Ianuarie 2014, 08:31:24
3 dvr similare , aceeasi locatie , unu nu merge ...

e defect , trimite-l in garantie  8)


Titlul: Răspuns: probleme DVR alhua
Scris de: vegasys2k din Joi, 30 Ianuarie 2014, 16:46:15
Eu am auzit de Dahua.
Alhua sa fie un fel de Adibas(sau Mike,poate)...??


Titlul: Răspuns: probleme DVR alhua
Scris de: adyrocks din Joi, 30 Ianuarie 2014, 21:34:05
da dahua e numele dar D-ul poate fi interpretat ca L  ;D 

oricum guonaiele astea nici nu au eticheta "de firma" , sunt facute pe barja "no name" si fiecare exportator (distribuitor ?? ) pune o eticheta cu ceva  :D

din cate zice lumea costa 5-10$ daca le cumperi din china de la poarta .... barjei probabil  ;D


Titlul: Răspuns: probleme DVR alhua
Scris de: Arpad din Marţi, 11 Februarie 2014, 23:23:11
Dahua in totul firmelor de securitate pe 2013 ocupa locul 9 (noua) in lume. DSC sub brandul Tyco fiind cumparat de acesta este pe locul 10 (zece). Paradox nu este in top 50.
Multe vapoare trebuia sa foloseasca pentru acest loc.


Titlul: Răspuns: probleme DVR alhua
Scris de: adyrocks din Miercuri, 12 Februarie 2014, 03:20:18
deja plang de mila celor de la mobotix pe locul 20  :'( care evident sunt depasiti tehnologic de dahua  ;D

topul respectiv e facut exclusiv pe baza vanzarilor ,  si dacia noastra e mai tare decat lamborghini din acest pct de vedere

si da au multe barje chinezii  :D


Titlul: Răspuns: probleme DVR alhua
Scris de: mcbos din Joi, 21 Ianuarie 2016, 22:35:04
Un dvr ahd se poate folosi fara hdd,doar pe redare live?


Titlul: Răspuns: probleme DVR alhua
Scris de: sorin din Vineri, 22 Ianuarie 2016, 18:37:54
în principiu da.
probabil va trebui să îl convingi să nu raporteze permanent eroarea de disc.

sunt 100% lămurit de mobotix.
decât să ofer preț de mobotix și să facă altul lucrarea cu dahua, fac de 1000 de ori cu dahua.
nu mai zic că dahua are multe produse pe care mobotix nu le are, că ne atacăm grav...
un exemplu: primul sistem cctv 4K are cumva numele mobotix?
nu le fac reclamă, deși le folosesc intens produsele. vizitați-le standurile pe la târgurile de security. veți descoperi oportunități. asta ca să nu discutați apoi în necunoștință de cauză.

în principiu un produs face exact câți bani dai pe el. în opinia mea, la mobotix nu se aplică această regulă. la ei face mai puțin.

my 2 cents.


Titlul: Răspuns: probleme DVR alhua
Scris de: mcbos din Miercuri, 27 Ianuarie 2016, 09:30:21
Revin, dvr ahd merge fara hdd pe tv. cu conectare hdmi .Probat.