Forum SECPRAL

Discuţii => Antiefracţie => Subiect creat de: cobalt din Marţi, 16 Septembrie 2014, 17:19:58



Titlul: Se poate reseta o centrala paradox 728ultra daca e armata?
Scris de: cobalt din Marţi, 16 Septembrie 2014, 17:19:58
Salutari, as vrea sa stiu daca exista vreo varianta prin care sa resetez un 728 ultra acesta fiind armat si nu ma codul.


Titlul: Răspuns: Se poate reseta o centrala paradox 728ultra daca e armata?
Scris de: paulasu din Miercuri, 17 Septembrie 2014, 18:49:00
Da se poate , doar ca trebuie lasata mai mult timp in reset. Min. 2 minute.
Eu am resetat 2 unitati pana acum.


Titlul: Răspuns: Se poate reseta o centrala paradox 728ultra daca e armata?
Scris de: cobalt din Duminică, 5 Octombrie 2014, 19:11:46
Am incercat da nimik, alte ideii.