Forum SECPRAL

Discuţii => Antiefracţie => Subiect creat de: gabi.iacob din Luni, 19 Ianuarie 2015, 18:58:40Titlul: Problema dezarmare automata DSC
Scris de: gabi.iacob din Luni, 19 Ianuarie 2015, 18:58:40
Buna ziua. Am probleme cu un sistem DSC 864 pe care l-am montat la casa de la tara unde anterior montarii am avut un eveniment neplacut. de atunci nu s-a mai intamplat nimic insa nu pot sat linistit deoarece de doi ani de cand il urmaresc se pare ca se dezarmeaza singur. In prima instanta nu am avut acumulator pus si am dar vina pe caderile de curent. Apoi am pus un acumulator mai vechi dar inca functionabil pe care il inlocuisem de la sistemul din apartamentul din Bucuresti. Ulterior insa de cate ori mergeam la tara gaseam mereu sistemul dezarmat, desi el pare ca functioneaza foarte bine. Am inlocuit acumulatorul cu unul nou, nestiind exact cat de dese si indelungate sunt caderile de curent acolo (casa este nou construita, intr-o zona unde am cumparat teren, nu am locuit niciodata acolo, mergem doar inweek-enduri si vacante). Problema este ca si cu acumulatorul nou, desi armez sistemul de fiecare data cand plec (indiferent daca armez din telecomanda sau de la tastatura, fapt confirmat prin aprinderea unui led de stare montat pe una din iesirile PGM si pus in afara casei pentru siguranta), gasesc sistemul dezarmat (led-ul respectic stins). In casa nu are nimeni acces, nu am altfel de probleme, nimeni nu stie codul,etc. Singura banuiala pe care o mai am este sa nu cumva sa se potriveasca telecomanda altcuiva si sa-mi dezarmeze mie sistemul? Nimeni in zona nu are masini sau alrme la casa, imprejur sunt numai case vechi din paianta iar locuitorii sunt persoane peste 60 de ani care nu au cunostinte de electronica. Primele dati cand am constatat chestia asta se intampla la o saptamana sau mai mult dupa ce plecam/armam. In ultimul timp insa am mers la tara si la 3-5 zile si am gasit de fiecare data sistemul dezarmat.
Este posibil (sistemul fiind SH ) sa fie programata anterior vreo optiune de dezrmare automata? Sistemul a fost resetat si reprogramat corect (cu strap) in mai multe randuri. Nu gasesc nici o eroare pe tastatura, doar inainte sa pun acumulatorul gaseam ceas pierdut ceea ce se explica prin caderile de curent. Dar acum nu mai gasesc nici macar problema asta si nu imi explic. Daca puteti sa-mi dati vreun incdiciu v-as fi recunoscator, eu in instructiuni nu am gasit nimic care sa-mi explice problema. Multumesc anticipat.


Titlul: Răspuns: Problema dezarmare automata DSC
Scris de: sorin din Luni, 19 Ianuarie 2015, 19:15:17
dezarmarea se poate face DOAR cu :
- cod,
- telecomandă programată
- zonă keyswitch programată prealabil.

altfel nu. deci nu există dezarmare programabilă automat. armare da.
eu ştiu că dacă laşi sistemul armat şi rămâi fără energie electrică la el, la restabilire revine în armat. poate mă înşel.


Titlul: Răspuns: Problema dezarmare automata DSC
Scris de: Mihai Ielcean din Luni, 19 Ianuarie 2015, 19:23:05
Descarcarea logului ar trebui sa explice ce se intampla. Sistemul nu se dezarmeaza de unul singur, nici dupa o pana de curent.